INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Johan Cruyff îi face praf pe oamenii din conducerea Barcelonei: "Nu se pricep la fotbal!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 14:09

Fostul fotbalist şi tehnician al Barcelonei, Johan Cruyff, critică dur conducerea catalană, în frunte cu preşedintele Josep Maria Bartomeu, după un sezon slab, în care Barça a ratat deja două obiective din 3, dar a revenit cu şanse mari în lupta pentru titlu, datorită eşecurilor neaşteptate ale adversarelor.


"Deciziile le iau cei care sînt în conducere şi din acest motiv e dificil ca lucrurile să iasă bine, pentru că cei din conducere nu se pricep la fotbal.

Asta cu sfîrşitul unui ciclu e o scuză pe care o foloseşti cînd nu ştii ce nu funcţionează. În mod normal, dacă te pricepi la fotbal, trebuie să ştii de ce totul funcţiona înainte şi acum nu mai merge", a spus Cruyff.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bazileon
bazileon  •  10 Mai 2014, 23:00

Cruyff, ca si Beckenbauer, nu ca n-ar sti fotbal, nu ca n-ar fi "110%", dar ma tem ca vorbeste gura fara ei. D'áia e fotbalul frumos!!!

4patraulea
4patraulea  •  10 Mai 2014, 21:59
Postat de 4patraulea pe 10 Mai 2014, 21:57

R.I.P. Barcelona si Bayern...GATA, s-a terminat cu mingicareala....la cm pariu ca iese campioana itakia sau uruguay?!!!

italia, sunt beat...

4patraulea
4patraulea  •  10 Mai 2014, 21:57

R.I.P. Barcelona si Bayern...GATA, s-a terminat cu mingicareala....la cm pariu ca iese campioana itakia sau uruguay?!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează