INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jorginho, craiul brazilian care s-a cuplat cu traducătoarea lui Chelsea » Răspunsul hot primit: „Prefer sexul sălbatic!”

Elisa Scalcon +8   FOTO
Elisa Scalcon

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 18:13

Poveste ca-n filme pe Stamford Bridge! Jorginho a avut o aventură cu translatoarea londonezilor care a fost descoperită de soțul brunetei de origine srilankeză. 

Jorginho, 28 de ani, însurat și tată a doi copii, s-a amorezat rău și a asaltat-o cu SMS-uri deocheate pe Elisa Scalcon, ”prinsă în flagrant” de iubit și părăsită ulterior pentru infidelitate.

Potrivit The Sun, bărbatul încornorat, Aaron Hughes, a citit convesația compromițătoare cu o zi înainte de a pleca într-o vacanță în Sri Lanka: ”Jorginho mi-a distrus relația. Nu pot să cred că s-a pretat la așa ceva!".

Elisa, pe jumătate italiancă, l-a cunoscut pe fotbalist puțin după ce a început să colaboreze cu The Blues în zona de hospitality. Ea l-a ajutat pe jucător să comunice în engleză când s-a transferat la Chelsea. Înainte de a lucra pentru club, Elisa a fost dansatoare la bară.

Aaron Hughes a mai relatat: ”Vorbea tot mai mult despre el și am devenit suspicios. Era prinsă rău și a început să mă lichideze. Când mi-a zis că pleacă vara trecută în turneu în Japonia i-am zis că mă deranjează apropierea de Jorginho. M-a mințit când am întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva între ei atunci. Aveam să descopăr...”.

+4 FOTO

FOTO: Instagram Elisa Scalcon

”Cele mai groaznice două săptămâni din viață!”

Tabloidul britanic a dezvăluit și momentul culminant al telenovelei. ”Eram în pat când a început să-i sune iPad-ul. M-am dus să-l închid și atunci mi s-a prăbușit universul. Erau o mulțime de mesaje schimbate de Elisa cu Jorginho. Comunica pe Instagram chiar de față cu mine! Așa am aflat cum o invita în camera sa de hotel din Japonia. Și o întreba dacă preferă sexul sălbatic sau romantic, iar ea îi replica «sălbatic». În altă conversație, o provoca să se îmbete, iar răspunsul era «o s-o fac, o s-o fac».

Am făcut un screenshot și, când am mers la baie și am întrebat-o, s-a pus pe plâns, m-a implorat să nu fac nimic. A doua zi urma să mergem în vacanță! Era prea târziu să mai anulăm. Au fost cele mai groaznice două săptămâni din viața mea. M-a trădat oribil și n-am putut s-o iert după ce ne-am întors”, a povestit Aaron Hughes.

Haos în viața privată

Jorginho s-a despărțit de soția sa, Natalia Leteri, cu care are doi copii, Vitor și Alicia, anul trecut. A intrat imediat într-o relație cu starul The Voice Cat Cavelli, care e acum însărcinată cu fotbalistul. Mesajele cu Elisa au avut loc în septembrie 2019.

Jorginho, craiul brazilian care s-a cuplat cu traducătoarea lui Chelsea » Răspunsul hot primit: „Prefer sexul sălbatic!”
Jorginho, Natalia Leteri și copiii lor

PREMIER LEAGUE. Jucătorii lui Chelsea au acceptat tăierea salariilor cu 10%! Frank Lampard a dat tonul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  20 Aprilie 2020, 10:17

Asta inseamna 'distantare sociala' fata de familie si apropiere fizica fata de fotbalistul cu pricina...

caoradea
caoradea  •  20 Aprilie 2020, 08:53

Inca un exemplar care face naveta in patul jucatorilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează