INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Jose Mourinho construieşte o superechipă la Chelsea » După Cesc Fabregas, englezii au pregătit 60 de milioane de lire pentru un alt mijlocaş

FOTO: archive.indianexpress.com
FOTO: archive.indianexpress.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 12:20

Jose Mourinho nu mai acceptă încă un an fără trofeu la Chelsea şi este decis să facă tot ce poate pentru a construi o superechipă. Pe lista portughezului este şi Paul Pogba, vedeta lui Juventus, asta după ce albaştrii l-au luat şi pe Cesc Fabregas de la Barcelona. 

Chelsea a pregătit 60 de milioane de lire pentru a aduce mijlocaşul de 21, care ar urma să facă echipă la mijlocul terenului cu spaniolul Cesc Fabregas. Astfel, francezul ar reveni în Anglia, de unde a plecat în urmă cu 2 ani, după un conflict cu Sir Alex Ferguson.

Manchester United l-a pierdut gratis, iar acum Van Gaal şi l-ar dori şi el, însă sînt mari şanse ca jucătorul să meargă la Chelsea, oferta fiind uriaşă, mult peste ceea ce "Diavolii" oferă.

Paul Pogba a făcut un sezon excelent la Juventus, unde este unul dintre cei mai apreciaţi jucători. Totuşi, suma pe care londonezii o oferă în schimbul jucătorului îi îndeamnă pe şefii lui Juventus să se despartă de jucător, anunuţă DailyMail.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  29 Iunie 2014, 17:53

nu cred ca face mare filozofie cu Cesc

alexandru_p
alexandru_p  •  29 Iunie 2014, 15:56
Postat de sek.91 pe 29 Iunie 2014, 15:05

E Matic la mijloc cu Cesc . Ramires poate sa joace acolo , Obi Mikel , van Ginkel ..

se stie ca mourinho e obsedat sa aiba cat mai multi mijlocasi centrali in lot! nu m'ar mira sa incerce sa'l ia si pe pogba.

sek.91
sek.91  •  29 Iunie 2014, 15:05

E Matic la mijloc cu Cesc . Ramires poate sa joace acolo , Obi Mikel , van Ginkel ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează