INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY - UNITED 3-1

Jose Mourinho dă vina pe Cristiano Ronaldo pentru eșecul cu Manchester City + explicație de senzație: ce jucător i-ar fi pus în mare dificultate pe oamenii lui Guardiola

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 22:37

Manchester United a pierdut derby-ul cu Manchester City, scor 1-3. Portughezul Jose Mourinho a găsit și de data aceasta explicații pentru eșec. 

"A fost o săptămână în care City a avut 3 meciuri pe teren propriu, iar noi am avut 3 deplasări. Ei au avut victorii lejere, 6-1 și 6-0, s-au relaxat, fără niciun fel de presiune, fără stres, totul a fost perfect. Noi am avut două deplasări infernale, una împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Europa, Juventus. A fost un meci care ne-a epuizat atât fizic cât și psihic.

Nu cred că am făcut un meci prost astăzi. S-a jucat de la egal la egal timp de 80 de minute. Am făcut într-adevăr multe greșeli, acolo a fost cheia. Sunt alături de elevii mei.

Ne-a lipsit, într-adevăr, și Pogba. Dacă ar fi fost apt, l-aș fi putut păstra pe Fellaini pentru partea secundă. La scorul de 2-1 pentru ei, introducerea unui Fellaini proaspăt i-ar fi pus în mare, mare dificultate", a declarat Mourinho. 

Vezi și: VIDEO + FOTO Orașul este albastru » Pep Guardiola, încă o victorie în războiul cu Jose Mourinho

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zazy
zazy  •  12 Noiembrie 2018, 00:18
Postat de poli_4_ever pe 12 Noiembrie 2018, 00:14

Si unde a dat vina pe Ronaldo? Nici nu i-a rostit numele. Ziaristii lui peste impachetat...

Bun venit in era clickbait

poli_4_ever
poli_4_ever  •  12 Noiembrie 2018, 00:14

Si unde a dat vina pe Ronaldo? Nici nu i-a rostit numele. Ziaristii lui peste impachetat...

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  11 Noiembrie 2018, 23:49

Pep este cosmarul lui Mou.;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează