INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Jose Mourinho: "În Madrid, totul e politică, nu fotbal! Am asistat la lucruri anormale!"

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 14:26

Jose Mourinho a acordat un interviu americanilor de la ESPN şi, după ce l-a înţepat pe Cristiano Ronaldo, a luat la ţintă şi clubul Real Madrid, pe care l-a antrenat între 2010-2013. Portughezul în vîrstă de 50 de ani a cîştigat tot ce era posibil pe plan intern, însă în cei trei ani s-a oprit mereu în semifinalele celei mai importante competiţii intercluburi, UEFA Champions League.

"Real Madrid e un club special, nu e un club oarecare. Dar în Madrid, totul gravitează în jurul politicii. Madridul nu ţine de fotbal, de sport, ci de toate lucrurile din jurul acestui fenomen.

În al doilea an al meu pe Bernabeu, am cîştigat campionatul, am fost cea mai bună echipă din istoria Spaniei, am strîns 100 de puncte şi am bifat 121 de goluri. După acel an, au venit alegerile în club. Alegerile înseamnă tot în club şi am asistat la nişte lucruri care nu era deloc normale şi pe care numai cine a fost acolo le înţelege.

Ultimul meu sezon nu a fost chiar aşa de rău. Am ajuns în finala Cupei, dar am pierdut. Am ajuns în semifinalele UCL şi am fost la un singur gol distanţă de finală! Însă sezonul s-a încheiat fără trofee, doar cu Supercupa, şi asta chiar nu este suficient pentru mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  03 August 2013, 23:23

politica e implicata peste tot

kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  03 August 2013, 19:30

E frustrat mourinho de faptul ca nu a reusit sa castige CHL-ul cu Real Madrid iar acum incearca sa isi arunce incompetenta si frustrarile pe club. A avut un salariu imens, conditii extraordinare, unii dintre cei mai buni jucatori din lume si a esuat penibil, mai ales in ultimul sezon. Vina e a lui, in totalitate, nu a clubului.

detoatepttoti
detoatepttoti  •  03 August 2013, 19:27

ce articol de rahat, oriunde este politica in fotbal...de mult nu mai este un sport ... eu gresesc de foarte multe ori cand scriu, nu ma consider un ''academician'' dar voi jurnalistii lu' peste nu va este rusine cand scrieti : ''nu era deloc normale'' ? sau nu mai este corect sa spunem : ''nu erau'' ?... copy/paste varzarii gsp

Vezi toate comentariile (4)
Comentează