INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Jose Mourinho l-a ţintit pe Rafa Benitez la conferinţa de presă, dar a făcut praf Steaua pe parcurs :O

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 10:37

Portughezul Jose Mourinho a fost prezentat la Chelsea, echipa londoneză pe care a preluat-o după plecarea de la Real Madrid, iar la conferinţa de presă de ieri s-a folosit de Steaua pentru a-l ataca pe Rafa Benitez, fostul antrenor al "albaştrilor"

Rafa Benitez a adus trofeul Europa League pe Stamford Bridge, eliminînd pe parcurs pe Steaua Bucureşti. Jose Mourinho s-a folosit tocmai de acest argument pentru a-l ataca pe spaniolul plecat între timp la Napoli: "Cîştigătorii Europa League pot fi analizaţi în două moduri. Primul mod: ai adus un trofeu. Al doilea mod: cum ai reuşit să aduci un trofeu? Ai cîştigat Europa League fiindcă nu ai reuşit să treci de grupele Ligii Campionilor. Şi nu ai trecut de grupele Ligii Campionilor fiindcă acolo nu sînt echipe de genul Steaua Bucureşti..."

Nu mai e The Special One :D
250 de reporteri au asistat la conferinţa de presă susţinută de Jose Mourinho pe Stamford Bridge, antrenorul în vîrstă de 50 de ani revenind la Chelsea pentru un al doilea mandat, după cei trei ani petrecuţi la Madrid.

"Dacă ar fi să îmi ales un alt nume pentru această perioadă, acesta ar fi the Happy One", a declarat Mou. "Sînt foarte fericit aici. Ştiu că am fost la Inter Milano şi Real Madrid, dar eu sînt acelaşi om, nu m-am schimbat deloc, am aceeaşi inimă. E prima oară cînd vin la un club de care deja sînt îndrăgostit. Înainte, m-am ataşat de orice club după ce am petrecut ceva timp la echipă".

Jose Mourinho a fost antrenorul lui Chelsea în perioada 2004-2007, club alături de care a luat două titluri, o Cupă a Angliei şi două Cupe ale Ligii. Portughezul a cerut devotament deplin din partea jucătorilor pe care îi va antrena pe Stamford Bridge: "Cred că clubul este mai important decît fiecare dintre noi luat în parte. Sînt nimic în comparaţie cu clubul. Trebuie să fim dedicaţi, să muncim şi succesul va veni!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (122)
ololol
ololol  •  12 Iunie 2013, 21:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

deci fiti atenti cat de prost e omul asta, care mai si face morala la altii. Ti-e in loc de Tie patetic in loc de penibil (nu exista patetic in romana, stelistule) cautati in loc de cauta-ti (primu' cuvant, reversed. fail again)

mandela
mandela  •  11 Iunie 2013, 19:09
Postat de lupul46 pe 11 Iunie 2013, 16:29

Stiti voi replica aia celebra a stelistilor: "Steaua e cineva pe plan european"! Cam asa e vazuta Steaua pe plan european. Pe sistemul in sfarsit am ajuns cineva. Ne-a zis UEFA "Sa duca cineva gunoiul".

Ca sa citez pe cineva: e ca si cum tu ai rade de mine ca ma bate Bolt la suta de metri, tu fiind in scaun cu rotile. Suporterii altor echipe din Romania nu au modele printre jucatorii lor, sunt fani Maccarone si Cavani, nu au meciuri memorabile in memorie, ci se bucura cand pierde Steaua vreun meci european. Voi traiti din esecurile Stelei si va inchinati la echipe ca Metalist Kharkov si Herenveen. Eu unul vad o eventuala suspendare a Stelei din cupele europene doar ca pe oportunitate de a arata cat de mici si neinsemnati sunteti voi ceilalti.

lenan
lenan  •  11 Iunie 2013, 17:32

Singurul lucru care e praf in articolul vostru e "jurnalismul" de care dati dovada...

Vezi toate comentariile (122)
Comentează