INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

TOTTENHAM - ARSENAL 2-1. FOTO Încă o aroganță marca Jose Mourinho! Ce a putut să declare după victoria cu Arsenal

Mourinho are 11 victorii, 5 remize şi 7 eşecuri cu Spurs în Premier FOTO Guliver/GettyImages +20   FOTO
Mourinho are 11 victorii, 5 remize şi 7 eşecuri cu Spurs în Premier FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 14:31 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 15:00

Tottenham a învins-o pe Arsenal, 2-1, dar Jose Mourinho nu va juca în Champions League cu Spurs, pentru că „nu am venit la startul sezonului".

José Mourinho nu va mai auzi melodia Ligii Campionilor în sezonul viitor, dar e convins că Tottenham putea prinde grupele dacă îl avea pe bancă de la startul sezonului. 

„Spurs ar fi fost acum în primele patru dacă eu eram manager din start. Fără victoria cu Arsenal ar fi fost foarte greu să mai sperăm la Europa. Sunt extrem de mândru de jucători şi le mulţumesc pentru atitudine şi angajament. Mi-ar plăcea să joc în Europa League, nu este competiţia pe care o ador, chiar dacă am câştigat-o, dar când n-ai alternativă...", spune portughezul.

„Cât plăteşti pentru lecţia de tactică?" 

2-1 cu „tunarii" lui Mikel Arteta a fost al zecelea derby din zece neînvins acasă pentru Mou în Premier, şase victorii şi patru egaluri (duminică, episodul 200 în Spurs-Arsenal): „O satisfacţie mondială să câştigi derbyul nordului Londrei!". José a stârnit râsete la conferinţa de presă, când a fost întrebat despre mutările în teren ale lui Lucas Moura şi Sissoko: „Cât îmi plăteşti pentru lecţia de tactică? Tipii de la Amazon sunt norocoşi". 

23 de aniau trecut de la ultimul sezon în care nicio echipă din Londra n-a obţinut calificarea în grupele Ligii

27 de meciurie seria fără victorie în deplasare, 10 remize şi 17 eşecuri, a lui Arsenal contra adversarilor din Top 6 în Premier

FOTO. Imagini tari de la Tottenham - Arsenal

+16 FOTO

Citește mai multe știri din Premier League

Manchester City poate juca în Liga Campionilor! TAS a anunțat astăzi decizia finală » Ce pedeapsă au primit englezii

Incredibil! Un copil de 12 ani arestat pentru rasism împotriva unei vedete din Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează