INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - NEWCASTLE 3-2

Jose Mourinho respiră! Revenire EXPLOZIVĂ a lui Manchester United cu Newcastle » Schimbările au decis totul!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 22:44

Condusă cu 0-2 încă din minutul 9, Manchester United a revenit nesperat cu Newcastle și s-a impus cu 3-2, cu un Mourinho exasperat pe bancă, dar care pare să își fi salvat deocamdată postul. 

Încolțit de o parte dintre jucători, conducere, presă și fani, Mourinho privea descumpănit cum echipa sa era condusă cu 0-2 după doar câteva minute. 

Kenedy, în minutul 7, și Muto, în minutul 10, au înscris golurile care păreau că semnează sentința definitivă a lui Mourinho. Newcastle, pregătită de Rafa Benitez, un vechi rival al lui Mourinho, a mai avut ocazii până la pauză și putea chiar să-și mărească avantajul.

Tehnicianul portughez a schimbat încă din minutul 19, trimițându-l pe teren pe Juan Mata, în locul lui Bailly. Ibericul a fost cel care a dat tonul revenirii. A înscris superb, din lovitură liberă, în minutul 70.

Trei minute mai târziu, Martial a egalat, fructificând pasa francezului Paul Pogba, omul care dictează tonul revoltei anti-Mourinho din vestiar.

Golul salvator a venit în minutul 90. Alexis Sanchez, o altă schimbare inspirată a lui Mou, a înscris și a adus victoria care îi salvează temporar postul portughezului.

United e pe locul 8, cu 13 puncte acumulate, la 6 lungimi de City, care e lider și are un meci mai puțin disputat.

Vezi și: VIDEO Colaps fără Cristiano Ronaldo » Real Madrid s-a prăbușit complet: eșec și cu Alaves și un bilanț ÎNFRICOȘĂTOR în ultimele 4 meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează