INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL Jose Mourinho a revenit în Serie A! Cu ce echipă a semnat portughezul + primele declarații

Jose Mourinho (58 de ani) este noul antrenor al italienilor de la AS Roma. // FOTO: Guliver/GettyImages
Jose Mourinho (58 de ani) este noul antrenor al italienilor de la AS Roma. // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 16:20 / Actualizat marti, 04 mai 2021 16:58

Portughezul Jose Mourinho (58 de ani) este noul antrenor al italienilor de la AS Roma.

Clubul din capitala Italiei a anunțat că Mourinho va fi antrenorul echipei în sezonul viitor, înlocuindu-l pe Paulo Fonseca. 

Jose Mourinho o va antrena pe AS Roma

Clubul giallorosso a anunțat că Fonseca va pleca la finalul sezonului, iar șefii echipei l-au convins pe Jose Mourinho să vină pe „Olimpico”. Acesta a semnat un contract valabil până în iunie 2024.

„În mulțumesc familiei Friedkin pentru că m-a ales să conduc acest mare club și pentru că m-a făcut parte din proiect. După ca am discutat cu proprietarii și cu Tiago Pinto, am înțeles imediat cât de mare este ambiția acestui club. Această ambiție și acest impuls sunt cele care m-au motivat întotdeauna.

Vrem să construim o echipă câștigătoare în anii următori. Pasiunea incredibilă a fanilor m-a convins să accept oferta și abia aștept să încep sezonul viitor. În același timp, îi urez mult noroc lui Paulo Fonseca”, a spus Jose Mourinho pentru site-ul oficial al echipei.

Roma este pe locul 7 în Serie A, cu 55 de puncte, la 9 de Lazio, care are un meci în minus. Italienii, care au pierdut cu 2-6 în turul semifinalelor Europa League, se află în luptă cu Sassuolo (53 de puncte) pentru locul care duce în Conference League.

Jose Mourinho revine în Serie A

Demis de la Tottenham în aprilie, Mourinho revine după 11 ani în Italia. Portughezul a condus-o între 2008 și 2010 pe Inter, reușind să câștige Serie A și Champions League. 

De-a lungul carierei, „The Special One” a antrenat la Benfica, Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United și Tottenham,

VIDEO Imagini spectaculoase de la antrenamentul celor de la AS Roma

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Record aruncă „bomba”: Cristiano Ronaldo, gata să plece de la Juventus! Echipa-surpriză la care vrea să se retragă

Jucătorii Barcelonei, petrecere în casa lui Messi » Catalanii riscă să fie amendați

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
2980001048705863
Nick Mester  •  04 Mai 2021, 23:38

Serie A i se potrivește lui Mourinho. Buon lavoro, Jose!

doxin
doxin  •  04 Mai 2021, 21:21
Postat de Marcel Popa pe 04 Mai 2021, 21:09

Bravo lui ,este un antrenor mare si inca are cautare.Orice antrenor mai are si rateuri, sa speram ca va scrie istorie la AS Roma.

Are cam multe rateuri in ultima perioada...

853246084756615
Marcel Popa  •  04 Mai 2021, 21:09

Bravo lui ,este un antrenor mare si inca are cautare.Orice antrenor mai are si rateuri, sa speram ca va scrie istorie la AS Roma.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează