INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN, 21:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Jose Mourinho şochează: "Vreau să mă întorc la Chelsea" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Tehnicianul lui Inter, Jose Mourinho, mărturiseşte că nu ar refuza o ofertă din partea fostei sale echipe, dar spune că în acest moment nu se gîndeşte decît la derby-ul oraşului Milano.

"Dacă aş accepta să mă întorc la Chelsea? Da, aşa cred, chiar dacă nu ştiu data. Am fost foarte fericit acolo. Am mulţi prieteni la Londra şi suporterii de pe Stamford Bridge mă iubesc. Aparţin istoriei lor, aşa cum ei fac parte din povestea vieţii mele.

Sper să îşi revină cît mai repede şi să reînceapă ascensiunea. De ce suferă atît după ce am plecat eu? Tocmai din acest motiv! :)" a spus Mourinho, care s-a referit apoi la derby-ul Inter - AC Milan:

"Am pierdut în tur şi acum e foarte important să ne luăm revanşa. Sîntem pe primul loc, arătăm bine, dar nu e suficient. Vreau victoria cu orice preţ! Doar la asta mă gîndesc".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  15 Februarie 2009, 13:11

Te-ai saturat sa muncesti toata ziua? Ti-ai dori sa ai venituri pasive care necesita un efort minim de 15 minute pe zi? Te-ai saturat de tepele pe net care te pun sa cumperi fel de fel de produse fara niciun rezultat? Ti-ai dori sa fii liber din punct de vedere financiar? Crede-ma, si eu. Am un raspuns la problemle tale. Site-ul cu o crestere fantastica asteapta sa il descoperi chiar azi. w w w.fiiliber.tk are raspunsuri la problemele tale. Totul este pe fata, GRATIS, iar rezultatele ITI GARANTE

 •  15 Februarie 2009, 12:58

faina traducere frate...ce sa mai...

 •  15 Februarie 2009, 12:45

cu cine ati facut engleza reporterilor? cu frankenberry? sau cu aquaman?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează