INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Jucătorii lui Sheffield vor să dea în judecată clubul West Ham United

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Fotbaliştii lui Sheffield United intenţionează să dea în judecată gruparea West Ham, deşi cele două cluburi au ajuns luni la un acord în privinţa compensaţiilor materiale legate de transferul lui Carlos Tevez, informează ediţia online a The Times.

Aproximativ 20 de jucători care au evoluat la Sheffield acum două sezoane, când echipa a retrogradat în liga secundă, vor să ceară compensaţii de aproape 5 milioane de lire sterline de la West Ham, club care trebuie deja să achite 25 de milioane de lire sterline pentru că l-a folosit pe Tevez, care a ajutat echipa să rămână în Premier League. West Ham a mai plătit în aprilie 2007 alte 5,5 milioane de lire sterline pentru că l-a folosit pe argentinian, dar echipa nu a fost depunctată.

Fostul antrenor al lui Sheffield, Neil Warnock, a afirmat că jucătorii echipei au dreptul să acţioneze în judecată pe West Ham. "Nimeni nu a suferit mai mult decât mine. Sunt foarte mulţumit cu ceea ce s-a obţinut, dar sunt dezamăgit că problema nu s-a rezolvat mai repede. Noi rămâneam în prima ligă dacă toată lumea respecta regulamentele", a spus Warnock, în prezent antrenorul lui Crystal Palace.

West Ham a anunţat că nu a primit nimic oficial din partea jucătorilor, iar presa engleză scrie că echipa are deja datorii de 47 de milioane de lire sterline, iar proprietarul caută un cumpărător pentru club.

Doi dintre jucătorii care vor să dea în judecată pe West Ham sunt Phil Jagielka şi Matthew Kilgallon, care au contactat deja o firmă de avocatură din Manchester. Jagielka nu a avut de suferit pe plan financiar deoarece s-a transferat la Everton la scurt timp după ce echipa a retrogradat, dar Kilgallon ar fi primit 150.000 de lire sterline dacă Sheffield se menţinea în Premier League, însă salariul său a fost redus la jumătate.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează