INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Jurgen Klinsmann: "E o chestiune de zile pînă cînd o vom depăşi pe Hoffenheim"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Antrenorul lui Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, spune că bavarezii o vor hărţui pe Hoffenheim pînă cînd vor reuşi să o depăşească în clasamentul din Bundesliga şi se arată încrezător în şansele echipei sale de a învinge în derby-ul de astăzi cu Hertha.

"Sîntem foarte aproape de TSG şi nu îi vom lăsa în pace pînă cînd nu-i depăşim. Am obosit să îi urmărim şi cred că în următoarele săptămâni vom trece în faţa lor. Vrem ca ceilalţi să se uite în sus pentru a ne găsi în clasament. E doar o chestiune de timp pînă cînd asta se va întîmpla" a spus Klinsmann.

Chiar dacă a fost învinsă aseară pe teren propriu de Bayer Leverkusen cu 4-1, TSG Hoffenheim îşi păstrează poziţia de lider în Bundesliga cel puţin pînă la finalul derby-ului de la Berlin dintre Hertha şi Bayern Munchen.

Vezi clasamentul şi rezultatele din Bundesliga pe secţiunea dedicată campionatului Germaniei de gsp.ro!

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
 •  14 Februarie 2009, 21:39

Cred ca este unul dintre cei mai slabi antrenori. Nu poate sa aduca la Bayern aceea stabilitate cu care era obisnuita. Chiar si Lucio zicea ca mai are multe de invatat ca si antrenor. Bine, pe de alta parte nici jucatorii nu fac treaba, dar nu e treaba antrenorului sa-i puna la treaba.

 •  14 Februarie 2009, 18:51

ff slab anternoru asta:|:| cu hitzfeld erau de mult pe primu loc ,, cu asa joc nici de sporting no sa treaca in ucl:((( pacat de jucatorii

 •  14 Februarie 2009, 18:09

pana vin zilele alea pe voi va bate hertha :))) prapaditilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează