INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Propunere-surpriză pentru posibilul înlocuitor al lui Jurgen Klopp pe banca celor de la Liverpool: „Este un tip foarte ambițios!”

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.
Foto: Imago
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 11:05 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 11:39

Charlie Nicholas (61 de ani), fost atacant la Arsenal în perioada 1983 - 1987, consideră că Ange Postecoglou (57 de ani), antrenorul lui Celtic Glasgow, este varianta ideală pentru a prelua banca tehnică a lui Liverpool, asta în cazul în care Jurgen Klopp (55 de ani) va părăsi gruparea de pe Anfield. 

Fostul internațional scoțian, care a evoluat în carieră la Celtic, Arsenal, Aberdeen și Clyde, crede că tehnicianul australian ar putea reprezenta cea mai bună soluție pentru banca „cormoranilor”. 

A venit din Capul Verde la Petrolul și a rămas șocat de români: „Înjurături multe, iar femeile cu iubit se uită la alți bărbați”
PETROLUL
A venit din Capul Verde la Petrolul și a rămas șocat de români: „Înjurături multe, iar femeile cu iubit se uită la alți bărbați”

Charlie Nicholas crede că Ange Postecoglou ar putea fi înlocuitorul perfect al lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool 

„Nu sunt în niciun caz un fan al lui Liverpool, dar sunt foarte curios ce impact ar avea preluarea băncii lui Liverpool asupra lui Ange Postecoglou. Știu că fanii celor de la Liverpool nu vor ca Jurgen Klopp să plece, dar dacă ia decizia să plece, considerând că a petrecut destul timp acolo? 

Ange Potsecoglou este un tip foarte ambițios. Acum este la un club de top, dar mă întreb cum s-ar descurca într-un campionat și mai puternic. Dacă Liverpool s-ar afla în căutarea unui antrenor, sunt sigur că numele lui Ange ar fi și el pe listă. 

Nu îmi place să spun asta, pentru că știu că fanii lui Celtic mă vor apostrofa, însă Ange ar fi înlocuitorul perfect al lui Klopp pe banca lui Liverpool”, a declarat Charlie Nicholas pentru Scottish Daily Express, citat de Sport Bible. 

Cine este Ange Postecoglou, înlocuitorul ideal al lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool, în viziunea lui Charlie Nicholas 

Ange Postecoglou este un tehnician australian, care are și cetățenie greacă. Le-a pregătit în carieră, la nivel de club, pe South Melbourne, Panachaiki, Brisbane Roar, Melbourne Victory și Yokohama Marinos. 

Este antrenorul lui Celtic Glasgow din iunie 2021. Alături de gruparea de pe „Celtic Park” a câștigat titlul de campion al Scoției, precum și Cupa Ligii Scoției. 

Propunere-surpriză pentru posibilul înlocuitor al lui Jurgen Klopp pe banca celor de la Liverpool: „Este un tip foarte ambițios!”
Ange Postecoglou, antrenorul lui Celtic Glasgow. Foto: Imago

A mai fost selecționerul naționalelor U17 și U20 ale Australiei. A mai fost și selecționerul naționalei mari a „cangurilor”, între octombrie 2013 și noiembrie 2017. A pregătit naționala de la Antipozi la Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia. 

Jurgen Klopp, din 2015 pe banca lui Liverpool 

Jurgen Klopp a devenit antrenorul lui Liverpool în octombrie 2015. Cu Jurgen Klopp pe banca tehnică a echipei, Liverpool a cucerit 7 trofee: 1 titlu în Premier League (2020), o Cupă a Angliei (2022), o Cupă a Ligii Angliei (2022), o Supercupă a Angliei (2022), un trofeu UEFA Champions League (2019), o Supercupă a Europei (2019) și un Campionat Mondial al Cluburilor (2019). 

VIDEO. Rezumat: Wolves - Liverpool 3-0 

Citește și: 

Istvan Kovacs conduce prima semifinală de la Mondialul Cluburilor » Premieră pentru cel mai valoros arbitru român

Un fost mare fotbalist al lui Liverpool îl atenționează pe Erling Haaland: „Cred că a greșit când a ales să semneze cu Manchester City”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
Cst65
Cst65  •  07 Februarie 2023, 20:04

Noroc ca prostia nu doare. Chiar si un afon stie ca e mai usor sa dai afara un antrenor si nu jucatorii. Iubesc Liverpol si pe Klopp dar cand faci transferuri proaste si nu mai poti revitaliza echipa ce ar trebui facut?

Tibisor
Tibisor  •  07 Februarie 2023, 16:54

Vorba aia ... who the *** is Nicholas ?? ... un neica nimeni care vrea si el sa fie ascultat ... penibil !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  07 Februarie 2023, 14:42
Postat de armand pe 07 Februarie 2023, 12:45

Articolul e un nefericit spam aparut din pura disperare de a umple cu ceva pagina de noutati. Sa vorbesti acum de schimbarea lui Klopp mi se pare o aberatie imensa. Poate o reziliere amiabila la cererea lui Klopp dar si asta mi se pare imposibil la ce presiune exercita fanii care il aduleaza. Privind mai atent, daca Klopp va dori asta, traiectoria lui va fi una asemanatoare cu al lui Sir Alex. Ar tot sprijinul de care are nevoie.

Eu zic ca 1-2 sezoane mai slabe nu e o problema daca sta ani de zile acolo. Nu tot timpul poti sa fii performant 100% in condtitiile in care nu joci in La Liga un sunt cateva echipe care se bat pe primele locuri sau Germania, Franta. A revenit Man Utd, e Arsenal, Spurs, Chelsea, a intrat in curse si Newcastle...se intampla. Nu ar fi din cale afara sa castige Liverpool din nou UCL...sa traga tare acolo

Vezi toate comentariile (15)
Comentează