INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

VIDEO Jurgen Klopp, luat tare la conferința lui Liverpool: „Trebuie să prezinți scuze unui întreg continent!”

Jurgen Klopp (54 de ani) a fost confruntat de un reporter, în timpul conferinței de presă de la finalul meciului Liverpool - Porto, 2-0, din Liga Campionilor.
Jurgen Klopp (54 de ani) a fost confruntat de un reporter, în timpul conferinței de presă de la finalul meciului Liverpool - Porto, 2-0, din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 10:27 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:11

Jurgen Klopp (54 de ani) a fost luat la rost de un reporter, în timpul conferinței de presă de la finalul meciului Liverpool - Porto, 2-0, din Liga Campionilor. 

Cupa Africii pe Națiuni, turneu programat între 9 ianuarie și 6 februarie 2022, este motiv de discordie în Anglia. Într-o conferință de presă, Jurgen Klopp a numit-o o „competiție micuță”.

Un jurnalist i-a atras atenția și i-a cerut să prezinte scuze pentru că „a jignit un întreg continent”. Klopp a explicat că este o problemă de interpretare și limba engleză i-a jucat feste. Dialogul a fost unul tensionat. 

VIDEO Jurgen Klopp, contrat de un jurnalist: „Trebuie să prezinți scuze”

Jurgen Klopp: „Nu am vrut să sune în felul ăsta, nu la asta m-am referit. Nu știu de ce ai înțeles-o așa” 
Reporter: „Asta ai spus! Am auzit ce ai spus la conferință. Ai spus că e o competiție mică” 

Jurgen Klopp: „N-am vrut să sune așa, nu la asta m-am referit”
Reporter: „Cred că trebuie să îți prezinți scuzele unui întreg continent”.

Jurgen Klopp: „Nicio secundă nu am vrut să spun că e o competiție mică sau că Africa e un continent mic. Un reporter mi-a spus că nu e nicio pauză internațională până în martie, iar eu i-am spus „nu, mai e o competiție mică în ianuarie”. Dar nu am vrut să spun că e o competiție mică, ci că e tot o competiție. E o mare competiție, în care joacă cei mai buni jucători. Noi o să pierdem cei mai buni jucători, ei vor merge acolo” 

Reporter: „Dar n-ai spune așa despre Campionatul European, n-ai spune că e o competiție mică”
Jurgen Klopp: „Eu nu sunt vorbitor nativ de limba engleză, dar, dacă vrei să mă înțelegi greșit, o poți face. Eu știu că n-aș spune niciodată așa ceva, n-aș face asta. Asta e acum, nu a fost intenția mea, tu ai făcut o mare chestie din asta”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Miza ascunsă a meciului Randers - CFR Cluj, din Conference League » Teoria conspirației din vestiarul campioanei

Șefii lui United au început negocierile pentru noul antrenor » Cu cine s-au întâlnit astăzi: „Sunt deja în Manchester”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
papora
papora  •  25 Noiembrie 2021, 18:13
Postat de melcul_furios pe 25 Noiembrie 2021, 16:52

Evident ca Klopp glumea, cum ai spune "are o accidentare usoara, in maxim 7-8 luni revine pe teren". Ca ziaristul nu poate intelege o gluma simpla e treaba lui.

Păi...ă...ziaristul cu pricina să fie bucuros că a ajuns să umble în două picioare(mare lucru pt el)

melcul_furios
melcul_furios  •  25 Noiembrie 2021, 16:52

Evident ca Klopp glumea, cum ai spune "are o accidentare usoara, in maxim 7-8 luni revine pe teren". Ca ziaristul nu poate intelege o gluma simpla e treaba lui.

10209916222481085
Gabriel Bratu  •  25 Noiembrie 2021, 15:57

Articolul + 5 comentarii si nimeni nu si-a batut capul sa inteleaga de fapt... Ziaristul african i-a reprosat lui Klopp ca a folosit termenul "mic", dar acel "mic" fusese o ironie, si Klopp a si explicat, a fost o intrebare la conferinta de presa anterioara la care in intrebare i s-a spus ca pana in martie nu ar mai fi nicio pauza de meciuri interrnationale, iar Klopp a replicat ironie ca nu e asa, ca mai e o "mica" competitie in ianuarie... dar era in mod absolut evident o ironie, ca si cum ai spune cand vezi un urias de peste 2 metri ca "uite-l si pe micutul asta"... Ziaristul n-a priceput si de aici confuzia, dar e curios ca nimeni la acest articol n-a priceput asta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează