INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AC MILAN 1-1

FOTO Juventus - AC Milan 1-1 » „Bătrâna doamnă”, pe loc retrogradabil după remiza din derby

Juventus Torino și AC Milan se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 4 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 2 și Look Sport. +9   FOTO
Juventus Torino și AC Milan se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 4 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1, Digi Sport 2 și Look Sport.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 23:43 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 23:43

Juventus și AC Milan au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 4 din Serie A.

  • Portarul Ciprian Tătărușanu a fost rezervă la AC Milan.

Juventus a început partida cum nu se putea mai bine. Dybala l-a lansat pe Alvaro Morata, iar vârful spaniol a țâșnit din propria jumătate, l-a ținut la distanță pe Theo Hernandez și l-a lobat elegant pe Szczesny. Era doar minutul 4, iar stadionul erupea. Restul reprizei s-a scurs fără vreo mare ocazie, dar cu un ritm alert.

Juventus și AC Milan, egal în primul mare derby al sezonului din Serie A

Golul egalizator a venit în minutul 76. Tonali a executat perfect o lovitură de la colțul terenului, pe 6 metri, iar Ante Rebic s-a înălțat superb și a deviat mingea la colțul lung, câștigând duelul cu Locatelli.

+5 FOTO

Reușita croatului a dinamitat finalul. Juventus s-a aruncat în atac, dar „diavolii milanezi” au fost aproape să îi pedepsească pe contraatac în două rânduri. Prima dată Rebic a trimis peste poartă, în minutul 83, apoi Szczesny a avut o intervenție miraculoasă în fața lui Kalulu, la un șut din apropiere.

Juventus în criză, Milan în top

Criza continuă la Torino. Juventus acumulează doar două puncte în primele 4 runde și ocupă un loc retrogradabil. De cealaltă parte, AC Milan are un start excelent de sezon. Împarte prima poziție cu rivala Inter, ambele cu câte 10 puncte.

Juventus - AC Milan 1-1

Juventus - AC Milan, echipe de start

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Rabiot - Dybala, Morata 
Antrenor: Massimiliano Allegri 

AC Milan: Maignan - Tomori, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Tonali, Kessie - Saelemaekers, Diaz, Leao - Rebic 
Antrenor: Stefano Pioli

De cealaltă parte, AC Milan are un start ideal de campionat. A câștigat toate cele 3 meciuri jucate, cu un golaveraj impresionant, 7 goluri înscrise și unul singur primit.

VIDEO 5 goluri de poveste din istoria derby-ului Juventus - AC Milan

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, eșec neașteptat în Turcia + Florin Niță, egal cu adversara CFR-ului

VIDEO+FOTO Ronaldo, de neoprit! A marcat iar pentru United și a stabilit un nou record » Vezi AICI golul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează