INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus accelerează transferul lui Cristiano Ronaldo! Ce decizie au luat italienii și când poate fi făcută mutarea

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 14:17

Juventus pare tot mai aproape de a-l transfera pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo.

Torinezii, care oferă 100 de milioane de euro pentru lusitan și îi oferă acestuia 30 de milioane de euro pe an, vor să realizeze transferul cât mai rapid. Președintele clubului Juventus, Andrea Agnelli, a fost fotografiat plecând cu un avion privat, din Pisa către Kalamata, Grecia, care se află în apropiere de Pylos, acolo unde Cristiano Ronaldo își face vacanța.

Presa internațională scrie că oficialul italian a plecat pentru a pune la punct ultimele detalii legate de transferul lui Ronaldo, iar mutarea s-ar putea realiza în următoarele 48 de ore.

1
FOTO: Andrea Agnelli urcând la bordul avionului privat

Cristiano Ronaldo este la Real Madrid din 2009, când a fost cumpărat pentru 94 de milioane de euro de la Manchester United.

100.000.000 €este cota lui Cristiano Ronaldo, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Ronaldo, aproape de Juventus » 8 nume care ar putea să-l înlocuiască la Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  10 Iulie 2018, 15:25

Incet incet, fotbalul italian revine acolo unde era odata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează