INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Zlatan Ibrahimovic îl pune la punct pe Cristiano Ronaldo: „El vorbește de noi provocări?!”

Cristiano Ronaldo // FOTO: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 10:50

Zlatan Ibrahimovic l-a ironizat pe Cristiano pentru alegerea de-a pleca de la Real Madrid la Juventus: ”Ar fi fost o provocare dacă juca în Serie B și lupta pentru promovare. Echipa lui Massimiliano Allegri poate câștiga trofee și fără el”. 

Zlatan Ibrahimovic nu se numără printre fanii lui Ronaldo și-l „înțeapă” de câte ori are ocazia. După ce recent zisese că „am înțeles acum că Perez a luptat de fapt cu Messi pentru «Balonul de Aur», nu Cristiano”, Zlatan a râs de alegerea portughezului de a pleca de la Real:

„El vorbește de noi provocări. Să mergi acum la Juventus nu e o provocare adevărată, echipa lui Allegri era deja foarte bine garnisită și putea câștiga trofee și fără el”.

Zlatan a fugit la Inter

Atacantul suedez al lui Los Angeles Galaxy a explicat apoi pentru Voetbal Nieuws: „În urmă cu câțiva ani, n-ar fi fost o provocare să te duci la Juventus în Serie B și s-o ajuți să revină în Serie A?  Nu e mare lucru să joci în prezent acolo”.

Vorbește Ibrahimovic, 37 de ani, care în 2006, după retrogradarea în urma scandalului Calciopoli, a plecat de la bianconeri și a semnat cu rivala Inter, care i-a suflat titlul la tribunale. Deși conducătorii clubului insistau să rămână, agentul său, Mino Raiola, a amenințat cu acțiuni în instanță!

Vezi și: JUVENTUS - MILAN // „Operațiunea Supercoppa” a început » Cele mai interesante 4 informații înainte de marele meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
marius.bxl
marius.bxl  •  15 Ianuarie 2019, 21:55

Zlatane esti un expirat

thomassystem
thomassystem  •  15 Ianuarie 2019, 13:34

Ciocul mic Zlatane, urlă frustrarea în tine. Mai trebuie să te naști de 4-5 ori ca să realizezi măcar un sfert din ce a reușit Cristiano. În afară de câteva goluri de excepție mare lucru nu ai făcut în fotbal. Adu-ți aminte de dubla Suedia-Portugalia când Ronaldo a șters pe jos cu tine și cu toată echipa Suediei. Stai în banca ta și lasă-l în pace pe portughez, sunteți din lumi diferite. 5 baloane de aur și 4 UCL contra unui năsos arogant și mediocru. Cam mare diferența.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  15 Ianuarie 2019, 13:07

Zlatna bate câmpii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează