INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - MILAN 2-1

Juventus - Milan 2-1 // FOTO + VIDEO Fără Cristiano Ronaldo, Juventus s-a impus la limită în derby-ul cu Milan » Cum poate deveni campioană chiar în acest weekend

Moise Kean // FOTO: Reuters +6   FOTO
Moise Kean // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 20:54

Juventus a revenit de la 0-1 în derby-ul cu AC Milan, s-a impus cu 2-1 (Dybala '60 pen., Kean '84 / Piatek '40) și e din ce în ce mai aproape de cucerirea celui de-al optulea titlu consecutiv în Serie A.

Fără Cristiano Ronaldo, în continuare accidentat, trupa lui Allegri a făcut o primă repriză modestă, fiind pedepsită până la urmă de golul lui Piatek din minutul 40.

AC Milan începea să viseze la primul succes contra lui Juventus după 8 înfrângeri consecutive în duelurile directe, dar speranțele echipei lui Gattuso s-au năruit după pauză.

Paulo Dybala a dat startul revenirii lui Juventus în minutul 60, când argentinianul a punctat din penalty.

„Bătrâna Doamnă” a continuat să atace furibund la poarta lui Pepe Reina, iar golul izbăvitor a fost adus de Moise Kean, 19 ani, în minutul 84. Ce justiție divină! Puștiul, victima unor incidente rasiste reprobabile la meciul cu Cagliari din această săptămână, a adus golul care o aduce pe Juventus din ce în ce mai aproape de titlu.

Juve poate deveni campioană la finalul acestei etape, dacă Genoa, echipa românului Ionuț Radu, se impune duminică, de la ora 21:30, pe terenul lui Napoli.

Vezi aici clasamentul actualizat din Serie A!

Click AICI pentru statistici de la meci

Click AICI pentru VIDEO de la meci

Juventus - AC Milan 2-1
Au marcat: Dybala '60 pen., Kean '84 / Piatek '40

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Rugani - Spinazzola, Bernardeschi, Can, Betacur, Alex Sandro - Dybala, Mandzukicn
Rezerve: Pinsoglip, Del Favero, Cancelo, Chiellini, Kean, Khediara, Matuidi, Nicolussi, Pjanic
Antrenor: Massimiliano Allegri

AC Milan: Reina - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Bakayoko, Calhanoglu - Suso, Piatek, Borini
Rezerve: A. Donnarumma, Soncin, Abate, Bertolacci, Biglia, Caldara, Castillejo, Cutrone, Laxalt, Mauri, Strinic, Zapata
Antrenor: Gennaro Gattuso

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
rokko
rokko  •  07 Aprilie 2019, 12:41
Postat de Cristi Ratiu pe 06 Aprilie 2019, 19:42

Nici arbitrii nu pot opri Milan-ul sa înscrie... furaciune mai mare ca la noi pro CFR... doar în Italia mai vezi.. pro Juventus bineînțeles

Vorbesti ca sa te afli-n treaba.Cum a facut schimbari Juventus a inceput sa joace mai bine.Apararea Milan-ului este varza.Daca nu-si schimba antrenorul o sa piarda si cupele europene!

kenpachi666
kenpachi666  •  07 Aprilie 2019, 08:15

Din pacate Milan nu are cum sa joace ceva cu o aparare de cascadorii rasului. Doar Donaruma ce ii mai salveaza. Si nu stiu ce tot insista cu Kessie! Este limitat, in a doua repriza s-a plimbat pe teren. Mai are tupeul sa ceara si mingea cand el nu stie sa suteze si sa paseze. Bakayoko si Piatek sunt un plus returul acesta. Pacat de jucatorii buni cand ai jucatori gen Kessie sau Romagnioli care-i trag in jos. Si cand ma gandesc ca l-au dat pe Bonuci ca sa era Romagnioli nemultumit ca primea salariu mai mare ma pufneste rasul.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  07 Aprilie 2019, 05:43

Milan a facut una dintre cele mai bune partide din actualul sezon, a luptat exemplar dar Juve este Juve. Sansa va fi mereu de partea celui mai puternic, baietii lui Gatuso s-au zbatut mult dar atat. Cu toate acestea ne cam plictisim sa vedem an de an aceleasi campioane: Barca, Bayern, Juve, Man City, PSG, s.a.m.d. Vorba poetului, "primavara sta nu-i decat o copie".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează