INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost „Balon de Aur” surprinde: „Momentul meu preferat de la Real Madrid a fost ziua în care am plecat”

Kaka (dreapta), alături de Cristiano Ronaldo și Raul Gonzalez
Foto: Imago
Kaka (dreapta), alături de Cristiano Ronaldo și Raul Gonzalez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 13:09 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:01

Kaka (40 de ani), fost câștigător al „Balonului du Aur” în 2007, a vorbit despre aventura sa la Real Madrid și a declarat că ziua sa preferată a fost atunci când a plecat de la echipă.

Adus de Real Madrid în 2009 în campania „galactică” a lui Florentino Perez, în schimbul a 67 de milioane de euro, Kaka nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în tricoul Realului. 

Probleme la Barcelona » Doi jucători de bază vor rata meciurile din octombrie
SPANIA
Probleme la Barcelona » Doi jucători de bază vor rata meciurile din octombrie

Brazilianul a marcat doar 29 de goluri în 120 de meciuri pentru Real Madrid, care l-a cedat gratis în 2013 înapoi la Milan. Kaka a vorbit în presa din Spania despre perioada petrecută în Spania.

Kaka: „Momentul meu preferat de la Real Madrid a fost ziua când s-a confirmat că voi pleca”

„Poate că sună ciudat, dar momentul meu preferat de la Real Madrid a fost ziua când s-a confirmat că voi pleca. Am vorbit cu Florentino Perez și mi-a spus că mă consideră un adevărat profesionist, care a făcut tot ce era posibil pentru a avea rezultate bune la Real Madrid. 

Totuși, accidentările și puținele minute primite de la antrenor nu mi-au permis asta. Pentru mine a fost o mare satisfacție să aud asta, am simțit că am ușa deschisă la acest club. 

De aceea nu o să mă auziți niciodată vorbind urât despre Real Madrid sau Jose Mourinho. Chiar m-am întâlnit cu Florentino la finala Ligii Campionilor din Paris și ne-am îmbrățișat”, a declarat Kaka potrivit Marca. 

3 trofeea câștigat Kaka cu Real Madrid în perioada 2009-2013. Titlul (2011-2012), Cupa Regelui (2010-2011) și Supercupa Spaniei (2012-2013)

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo și-a spart nasul în meciul Portugaliei + Lovitură de teatru la Zaragoza: Elveția câștigă în Spania » Cum arată clasamentul
LIGA NAȚIUNILOR
Cristiano Ronaldo și-a spart nasul în meciul Portugaliei + Lovitură de teatru la Zaragoza: Elveția câștigă în Spania » Cum arată clasamentul
Patronii lui Manchester City sunt pe punctul de a mai cumpăra o echipă de fotbal!
BRAZILIA
Patronii lui Manchester City sunt pe punctul de a mai cumpăra o echipă de fotbal!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  25 Septembrie 2022, 14:34

Mare fotbalist ai fost !!...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Septembrie 2022, 14:20

Kaka' n-ar fi vrut niciodata sa plece de la Milan, dar a fost gonit de Galliani fiindca clubul primise o oferta de nerefuzat la momentul ala. Din pacate la Madrid, Kaka' n-a avut aceeasi stralucire. AC MILAN E DOAR UNA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează