INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să-și întărească apărarea cu un transfer din Serie A » Jucătorul dorit insistent de Xavi pe Camp Nou

Kalidou Koulibaly (30 ani), Napoli
Foto: Imago
Kalidou Koulibaly (30 ani), Napoli Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 10:29 / Actualizat joi, 19 mai 2022 10:29

Kalidou Koulibaly (30 de ani); fundașul central de la Napoli, este una dintre principalele ținte pentru Barcelona în următoarea perioadă de transferuri.

Actualul sezon a fost unul sub așteptări pentru catalani, iar apărarea a fost unul dintre compartimentele care a avut mari probleme de-a lungul anului.

Coșmarul lui Gigi Becali rămâne încă 2 ani la CFR Cluj! A fost cel mai bun „vișiniu” în acest sezon
CFR CLUJ
Coșmarul lui Gigi Becali rămâne încă 2 ani la CFR Cluj! A fost cel mai bun „vișiniu” în acest sezon

Kalidou Koulibaly, dorit insistent de Xavi la FC Barcelona

În acest context, antrenorul formației catalane este conștient că are nevoie de întăriri în defensivă pentru a putea emite pretenții la câștigarea campionatului și la un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor.

Astfel, potrivit presei spaniole, Kalidou Koulibaly, stâlpul apărării lui Napoli, este dorit pe Camp Nou. Senegalezul a fost om de bază la Napoli în ultimele sezoane, ieșind în evidență prin constanța sa și prin evoluțiile foarte bune, oferind siguranța unui apărător de mare valoare.

În plus, contractul fundașului african expiră în vara lui 2023, motiv pentru care Barcelona speră să-l poată transfera încă din această vară, la un preț redus, ținând cont că va intra în ultimul an de contract. 

Numele lui Koulibaly a fost identificat și cu Real Madrid, însă sunt șanse mici să se producă o astfel de mutare, dat fiind faptul că madrilenii s-au înțeles deja cu Antonio Rudiger.

Joan Laporta a dezvăluit câteva dintre planurile Barcelonei

Conducătorul catalan a dezvăluit detalii despre negocierile cu Ousmane Dembele și Dani Alves pentru prelungirea contractelor, dar și posibilitatea ca Barcelona să îl vândă pe Frenkie de Jong, aflat pe lista lui Manchester United. 

„Lui Ousmane Dembele i-am făcut noua noastră propunere și așteptăm răspunsul lui, săptămâna viitoare. Vrea să rămână aici la Barcelona, dar acum este tentat de alte opțiuni pe care le consideră mai bune.

Cu Dani Alves ne vom întâlni ca să-i putem decide viitorul. El vrea să joace Cupa Mondială. Există șansa să-i prelungim contractul pentru următoarele 6 luni, vom vedea”, a precizat Laporta.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

VIDEO Legenda lui Liverpool, atac frontal la adresa prim-ministrului Marii Britanii: „E un șarlatan, are nevoie de prompter”

FOTO Invincibilii! Frankfurt o învinge pe Rangers și câștigă Europa League » Echipa lui Ianis Hagi pierde dramatic la penalty-uri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close