INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită » Cât ar câștiga în următorii doi ani

Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită. Foto: Imago Images
Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 10:11 / Actualizat marti, 30 mai 2023 10:52

La 35 de ani și jumătate, Karim Benzema ar fi primit o propunere de 200 de milioane de euro pentru două sezoane. Ar putea fi din nou coechipier cu Cristiano Ronaldo (38), la Al-Nassr.

La începutul lui aprilie, Marca a dezvăluit că Benzema a primit o ofertă uriașă din Arabia Saudită, fără însă a dezvălui nici suma, nici numele clubului. I s-ar fi propus să lanseze și o academie de fotbal pentru copii și juniori, urmând a fi sprijinit cu altă sumă generoasă. 

Atacantul francez ar fi refuzat, susținea atunci cotidianul madrilen, pentru că voia să continue la Real Madrid încă un sezon, până în 2024. „Cred că vor rămâne”, a declarat la acea vreme Carlo Ancelotti, referindu-se la veteranii Karim Benzema, Luka Modric și Toni Kroos.

Ioan Ovidiu Sabău nu continuă la U Cluj
U CLUJ
Ioan Ovidiu Sabău nu continuă la U Cluj

Karim Benzema, contract până pe 30 iunie sau clauză activată pentru 2024

Acum, site-ul iberic Relevo prezintă suma. 200 de milioane de euro pentru două sezoane. Iar echipa ar putea fi Al-Nassr, unde s-ar reuni cu Cristiano Ronaldo

În plus, ar avea un rol de ambasador și în candidatura saudită pentru Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia și Egipt. Și, adaugă RMC Sport, francezul ar ezita dacă să rămână sau nu pe „Santiago Bernabeu”.

Atacantul, 35 de ani și jumătate, 14 petrecuți în blanco, se apropie de sfârșitul acordului cu Real Madrid, expiră în această vară, pe 30 iunie, dar jurnaliștii spanioli anunță că Florentino Perez ar fi activat clauza pentru un sezon suplimentar după ce Benzema a cucerit Balonul de Aur. Totuși, Real nu a confirmat și nimeni nu știe exact cât mai are contract Karim.

Karim Benzema ar putea juca duminică ultimul meci pentru Real Madrid

Potrivit RMC, Benzema ar fi atras de faptul că nu trebuie să plătească impozite în Arabia Saudită. Duminică, pe „Santiago Bernabeu”, împotriva lui Athletic Bilbao, ar putea juca ultima partidă pentru madrileni.

Din 2009 la Real Madrid, Karim Benzema a marcat 353 de goluri în 647 de meciuri, cucerind nu mai puțin de 24 de trofee, 14 internaționale, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor și cinci Mondiale ale Cluburilor. 

Citește și:

Borussia Dortmund pregătește 3 transferuri pentru a uita de trauma titlului pierdut

El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  30 Mai 2023, 15:09

O oferta foarte buna!

inshallah
inshallah  •  30 Mai 2023, 15:03

e liber compagno

brentford
brentford  •  30 Mai 2023, 11:29
Postat de magic4ever pe 30 Mai 2023, 11:15

Real are nevoie de un nou star in atac si acesta poate sa fie doar Mbappe in momentul asta...poate peste 2-3 ani o sa vina si Haaland

Mbappe joaca pe acelasi post cu Vini Jr,nu cred ca vor plati atatia marafeti ca sa tina pe unul dintre ei pe banca. Haaland va ramane pentru multi ani la City (daca nu va fi retrogradata),tatal sau jucand 3 ani pentru cetateni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează