INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECIURI TRUCATE

Kayserispor a suspendat un jucător bănuit de implicarea în meciuri trucate

Bilal Aziz Ozer
Bilal Aziz Ozer

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2010 00:00

Clubul turc Kayserispor a anunţat, sâmbătă, suspendarea mijlocaşului Bilal Aziz Ozer, după ce un jurnal local a publicat un articol în care se menţiona că jucătorul a fost implicat în scandalul meciurilor trucate din fotbalul european, informează AFP.

"Din nefericire, jucătorul nostru Bilal Aziz a fost acuzat că a trucat un meci contra Eskişehirspor. Noi am câştigat meciul datorită unui gol al acestui jucător. În ciuda acestui lucru, noi l-am suspendat pe Bilal Aziz... pentru a pune capăt oricărui zvon", a anunţat clubul turc.

Acest anunţ este urmare a unui articol din cotidianul Milliyet care susţine că are documente din cadrul anchetei desfăşurate de procurorii germani ai Parchetului din Bochum în privinţa acestui scandal. Aceste documente îl implică pe Ozer şi doi coechipieri în tentativa de a truca meciul din 4 octombrie 2010. Articolul, care face menţiune la conversaţii telefonice înregistrate între Ozer şi un organizator de pariuri trucate, asigură că cei trei jucători au promis că vor pierde meciul.

Meciul a fost câştigat însă de Kayserispor (1-0), iar organizatorul i-a ameninţat pe Ozer şi pe coechipierii acestuia, cerând o sumă de bani. În ciuda insistenţei organizatorului, Ozer nu a dezvăluit niciodată identitatea coechipierilor săi.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  09 Ianuarie 2010, 21:59

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE OBUX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 22 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w.f a ba ni.b i z .l y

Vezi toate comentariile (1)
Comentează