INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC NANTES

Keseru a rămas fără antrenor. Elie Baup a fost demis de la Nantes!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Formaţia franceză Nantes, de care aparţine şi atacantul român Claudiu Keşeru, l-a demis, marţi, pe antrenorul Elie Baup, după ce echipa nu a reuşit să rămână în Ligue I şi a retrogradat, informează AFP.

"FC Nantes şi Elie Baup au decis să nu mai continue colaborarea pentru sezonul viitor", se arată într-un comunicat al clubului din Hexagon, fără a se oferi alte informaţii sau a se spune când va fi numit un nou tehnician.

Elie Baup a preluat FC Nantes în luna septembrie a anului trecut, dar nu a putut împiedica retrogradarea formaţiei care a câştigat titlul de 8 ori în Franţa.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ronaldo666
ronaldo666  •  02 Iunie 2009, 14:06

da ar trebi adus acest keseru in liga 1 k in franta joaca din an in paste poate e ceva de el

 •  02 Iunie 2009, 13:27

AM MAI SCRIS SI MA REPET,II PROPUN DOMNULUI IANCU,SA-L CUMPERE PE KESERU!!! poate citeste!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează