INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A SPART GHEAŢA

Keşeru, omul meciului în Angers-Caen 2-2

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Claudiu Keşeru a izbutit să înscrie primul său gol pentru Angers în Liga a doua franceză. Românul a pasat decisiv la primul gol şi a închis tabela în minutul 85, punctînd dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, direct în vinclu.

"Aşteptam de mai mult timp un meci ca acesta, în care să fac un joc bun sau să fiu decisiv. Până acum, mă întrebam dacă îmi voi justifica venirea la Angers, pentru că oamenii au fost răbdători. Sper ca acesta să fie doar începutul", a declarat Claudiu Keşeru.

"Le-am spus colegilor mei că ar fi fost un mare scandal dacă pierdeam acest meci, deoarece, în prima repriză, Caen a macat la singura ocazie avută.

Noi am avut ocazii, dar nu am marcat, însă am simţit publicul lângă noi. Voiam să arătăm că avem forţă de a reveni. Însă la 2-0 cu liderul, nu este uşor", a adăugat atacantul român.

În urma acestei remize, Angers a urcat pe locul patru în clasament, cu 42 de puncte, la patru lungimi în urma echipei FC Metz, ocupanta locului trei, ultimul care asigură promovarea în prima ligă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  23 Martie 2010, 12:47

sa-l fhut in chur ca din cauza lui am pierdut un bilet de 400 de ron. trebuia sa dea el gol in minutul 85

 •  23 Martie 2010, 12:35

aprob jucatorii romani pleaca mult prea tineri (vezi, damiuta, keseru, mutu la vremea lui, mitea etc) si acolo nu prea prind echipa si se duc naiba

 •  23 Martie 2010, 11:50

Altul care s-a nascut talent si a murit speranta printr-o liga straina inferioara. Daca ramanea in Romania la varsta la care a plecat, sunt sigur ca avea alte optiuni acum si era altfel vazut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează