INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp, "bestia neagră" a lui Mourinho! Germanul îl domină pe "The Special One" în întâlnirile directe

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 17:37

Cel mai tare derby al Angliei, dintre Liverpool-Manchester United le găsește pe cele două la distanță de numai 3 puncte una de cealaltă.

Presa britanică a prefațat partida de luni seară, transferând atenția către duelul dintre cei doi manageri.

Prima confruntare dintre cei doi s-a înregistrat în 2012 în grupele UEFA Champions League și s-a încheiat cu victoria 2-1 a Borussiei Dortmund(antrenată de Klopp) contra Realului Madrid(antrenată de Mourinho).

De atunci, cei doi s-au mai întâlnit de alte 4 ori, Klopp impunându-se de 2 ori, Mourinho o dată iar un meci s-a terminat la egalitate.
Cu un golaveraj favorabil de 11 la 5 în întâlnirile directe, Jurgen Klopp pare să fi reușit să-l "citească" pe portughez și din această perspectivă dublată de avantajul terenului propriu, Liverpool este văzută drept ușor favorită în derby.

Liverpool și Manchester United s-au întâlnit de 224 de ori în toate competițiile. "Diavolii roșii" au câștigat de 87 de ori, "Cormoranii" de 75, în timp ce 62 de meciuri s-au încheiat la egalitate.

Liverpool-Manchester United este programat luni, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport1.

(George Vintilă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează