INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Klopp, avertisment pentru Guardiola: „În locul lui, nu m-aș considera campion” + „Mă simt de parcă aș avea niște Ferrari-uri în garaj”. Și nu se referă la Salah și Mane!

Jurgen Klopp (foto: Imago)
Jurgen Klopp (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2022 13:30 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 13:55

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a schimbat 9 titulari și tot a învins la Southampton, cu 2-1. Îl avertizează pe Guardiola că titlul nu e încă jucat. Dar Manchester City e campioană cu o victorie, acasă, duminică.

Liverpool a câștigat restanța de la Southampton, previzibil, chiar dacă a schimbat nouă titulari față de finala Cupei Angliei, iar „sfinții” au deschis scorul pe „St Mary’s”. 

Răzvan Lucescu i-a cerut scuze antrenorului lui Panathinaikos, după victoria cu 2-0: „Îmi pare rău pentru reacția mea”
GRECIA
Răzvan Lucescu i-a cerut scuze antrenorului lui Panathinaikos, după victoria cu 2-0: „Îmi pare rău pentru reacția mea”

Jurgen Klopp: „A fost emoționant”

The Reds au revenit la un singur punct de Manchester City și Jurgen Klopp se bucură că jucătorii pe care îi folosește rarisim în primul „11” au confirmat marți seară. „Sunt atât de fericit de prestația lor. A fost emoționant, să fiu sincer. Mă simt de parcă aș avea niște Ferrari-uri în garaj. Harvey Elliott, Curtis Jones, Takumi Minamino... Oxlade nici n-a intrat, dar e într-o formă extraordinară. Am un grup excepțional”, a spus managerul lui Liverpool. 

Duminică, în ultima etapă, pe Anfield cu Wolverhampton, vor reveni „senatorii”, într-un test final înaintea confruntării cu Madridul lui Benzema, în meciul decisiv al Ligii Campionilor (programat pe 28 mai, de la 22:00).

Jurgen Klopp încă visează la titlu: „Dacă noi am fi campioni, am merita”

Posibil, vor reintra și accidentații. Salah, Van Dijk și Fabinho. Cu ei, Klopp nu se teme de Wolves. Și îl avertizează pe Pep Guardiola: „Dacă aș fi în locul lui, nu m-aș considera campion. 

E adevărat, în primul rând, trebuie să câștigăm meciul nostru. Imaginați-vă că suntem cu urechea la Manchester și Jimenez ne dă gol cu capul”.

Dar germanul e conștient că, dacă o învinge pe Aston Villa în weekend, City va cuceri al 4-lea titlu în ultimii cinci ani. La un punct diferență, exact ca în Premier 2018-2019. 

În glasul lui Klopp e o undă de regret: „Dacă noi am fi campioni, am merita”.

Citește și alte articole din Premier League

VIDEO Guardiola a stârnit hohote de râs când a fost întrebat despre meciul lui Liverpool: „Mesaj pentru Southampton?”

Suspans până la final în Premier League: Liverpool a întors cu rezervele la Southampton, iar titlul se decide în ultima etapă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  18 Mai 2022, 14:24

Liverpool are intr-adevar o banca de rezerve la inaltime, iar meritul principal este a lui Klopp. Jucatorii care au putin meciuri sunt capabili sa intre mereu la cel mai inalt nivel si nu se simte in jocul echipei indiferent cine e pe teren. Pacat pentru ei ca sunt in urma celor de la City si sunt sanse mici sa schimbe asta in ultimele 2 etape.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează