INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Patrick Kluivert acuză, după ce a fost dat afară de la Barcelona: „Laporta a vrut o cunoștință de-ale lui în locul meu. Nu am primit explicații”

Patrick Kluivert
Foto: Imago
Patrick Kluivert Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 10:18 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 11:29

Patrick Kluivert (45 de ani), fost mare jucător al Barcelonei și fost director al academiei catalanilor, a vorbit despre modul în care actualul președinte, Joan Laporta, l-a îndepărtat de la club.

Olandezul susține că Laporta a ținut să pună un apropiat de-ai săi în funcția de director al academiei, imediat după ce a câștigat alegerile.

Din județeană pe Bernabeu și Camp Nou » Povestea românului stabilit în Spania care a ajuns să-i arbitreze pe Messi și pe Cristiano Ronaldo
SPANIA
Din județeană pe Bernabeu și Camp Nou » Povestea românului stabilit în Spania care a ajuns să-i arbitreze pe Messi și pe Cristiano Ronaldo

„Fiul meu joacă la cadeți A (n.r. - echipă formată din jucătorii născuți în 2006) și sunt la curent cu ce se întâmplă la club. Este foarte fericit la Barcelona. 

Eu nu am vrut să plec de la club, dar a venit noul președinte, Laporta, și a vrut să pună o cunoştinţă de-ale lui în locul meu. Nu am primit explicații, pentru mine a fost puțin ciudat, însă trebuie să respect decizia”, a declarat Patrick Kluivert potrivit AS.

Patrick Kluivert, impresionat de tinerii Barcelonei

Fostul atacant a vorbit și despre Ansu Fati, Pedri și Gavi, cele 3 talente pe care Barcelona le are, și consideră că aceștia vor face diferența dacă vor fi sută la sută apți de joc.

Sunt fantastici, îi cunosc foarte bine, au crescut în club și cunosc valorile. Ansu a fost măcinat de accidentări anul acesta, dar marchează goluri importante pentru club. Dacă va fi sută la sută apt, echipa va avea de câștigat. Pedri nu a crescut la club, dar este un jucător de nivel înalt”, a mai precizat Kluivert.

Xavi este ideal pentru Barcelona, dar trebuie să-i acordăm puțin timp. Intrând cum a intrat într-o situație dificilă, s-a descurcat foarte bine.

- Patrick Kluivert

122 de goluriși 60 de pase de gol are Kluivert în 257 de meciuri în tricoul catalanilor

VIDEO Top 5 cele mai frumoase goluri ale lui Patrick Kluivert la Barcelona

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Reacția lui Cosmin Contra după ce a pierdut titlul în Arabia Saudită, deși în martie avea 11 puncte avans: „Am avut ghinion!”

NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează