INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCA - REAL 1-2

VIDEO Imagini șocante după Barcelona - Real Madrid » Koeman, atacat de fanii catalanilor! Prima reacție

Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 2-1, în derby-ul rundei #10 din La Liga. Ronaldo Koeman, antrenorul catalanilor, mai consemnează o pagină neagră în istoria grupării blaugrana. +24   FOTO
Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 2-1, în derby-ul rundei #10 din La Liga. Ronaldo Koeman, antrenorul catalanilor, mai consemnează o pagină neagră în istoria grupării blaugrana.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 21:50 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 15:09

Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 2-1, în derby-ul rundei #10 din La Liga. Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, a fost atacat de propriii fani la final.

Sătui de parcursul dezastruos al echipei favorite din actuala stagiune, câteva zeci de suporteri l-au așteptat pe Koeman la finalul meciului pentru a-i plăti câteva „polițe”. 

L-au insultat și au lovit cu mâinile și picioarele bolidul pe care-l conducea tehnicianul olandez, cerându-i violent demisia:

FC Barcelona condamnă public actele violente și reprobabile pe care managerul nostru le-a trăit la ieșirea din Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete
Comunicat oficial FC Barcelona

Cifre dezastruoase pentru Ronald Koeman

Conform specialiștilor de la Opta Jose, Koeman a devenit doar al doilea antrenor al Barcelonei care pierde primele 3 El Clasico. „Recordul” îi aparținea lui Patrick O'Connell (1935 -1940).

Fanii Barcelonei au luat cu asalt contul de Twitter al clubului imediat după finalul partidei. „Koeman, OUT!” / „Mulțumim, Ronald, baftă la noul club!”, „Să vină Xavi!”, au postat cei mai mulți dintre suporterii catalanilor.

4 victorii consecutiveare Real cu Barcelona. Din 1965 catalanii nu au mai legat 4 eșecuri la rând contra rivalei din Madrid

Real Madrid o învinge pe Barcelona în El Clasico

Vinicius, resuscitat de Ancelotti, e autorul primului atac periculos. Scapă singur în stânga, dar e blocat în momentul centrării de Eric Garcia (13). Apoi, încearcă să obțină penalty, infiltrându-se printre Mingueza și Eric. Simulare, scapă cu noroc de „galben” (20). 

Plecat din ofsaid, semnalizat de tușier la finalul fazei, același Vini îl driblează de două ori pe Ter Stegen, însă nu finalizează și îl ia la țintă pe Jordi Alba (23). 

+20 FOTO

Barcelona ratează, Alaba înscrie la debutul în El Clasico 

Urmează o șansă imensă irosită de gazde! Din câțiva metri, Dest înalță un zmeu (25) care face să tresară primul Camp Nou arhiplin de la începutul pandemiei

Barca e surprinsă ulterior pe contraatac. Alaba și-a adus aminte de vremea în care evolua ca fundaș stânga, pornește în sprint, parcurge vreo 70 de metri și primește de la Rodrygo. Liber, căci Depay n-a venit cu el. Finalizare perfectă de la 15 metri, 1-0 din minutul 32

Catalanii răspund. Mai întâi, din corner: „capul” lui Pique trece puțin pe lângă (35), apoi Fati e blocat la timp de același Alaba, marcator la primul El Clasico. 

Coutinho intră la pauză și e la câțiva centimetri de gol (48). Trage în tibia lui Militao. Un minut mai târziu, Alba vede un „10” în careu și trimite acolo. Nu mai e Messi, e Fati, care îi așază mingea între mănuși lui Courtois. 

Barcelona - Real Madrid » Cadouri pentru și de la Vinicius 

Dest a comis-o și la cealaltă poartă. I-a permis lui Vinicius să preia spre careul lui Stegen, numai că extrema Madridului a întârziat prea mult să tragă (60). Și De Jong gafează nepermis în propriul teren. Balonul ajunge la - cine altul? - Vini Jr., încă o dată modest în „16”-le catalanilor (67). 

Scântei în prelungiri. Lucas Vazquez asigură victoria Realului în 90+4, după un alt contraatac. Golul lui Aguero din ultimul minut, insuficient pentru trupa lui Koeman. Real Madrid trece provizoriu pe primul loc în La Liga.

86.422 de spectatoriau asistat la El Clasico

17 ani și 80 de zileare Gavi. A devenit cel mai tânăr titular dintr-un Clasico în seconul XXI. Tocmai a depășit recordul stabilit de Pedri anul trecut (17 ani și 334 de zile)

Mai multe știri de actualitate:

Steven Gerrard, laude pentru Ianis Hagi după ultimul meci al lui Rangers: „A înțeles asta”

Manchester City a cheltuit aproape două miliarde pe transferuri în ultimii 12 ani! FCSB, singurul nostru club în Top 250 mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close