INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Kun Aguero, Villa şi Rooney, viitoarele ţinte ale Realului

Kun Aguero, David Villa, Wayne Rooney
Kun Aguero, David Villa, Wayne Rooney

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2009 00:00

Real Madrid încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi în această iarnă. După ce au doborît toate recordurile, aducîndu-l pe Cristiano Ronaldo în vară pentru 93,1 milioane de euro, madrilenii pornesc din nou la atac, anunţă Marca.

Vicecampioana Spaniei a pus ochii pe trei dintre cei mai importanţi jucători ai momentului. Kun Aguero (Atletico Madrid), David Villa (Valencia) şi Wayne Rooney (Manchester). Dacă Jose Luis Calderon spune că prioritatea numărul unu este Kun, Cristiano Ronaldo îl cere insistent pe fostul său coechipier, Wayne Rooney.

Sursă foto: Marca.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  28 Ianuarie 2010, 21:55

Eu cred ca toti vor venii la Real Madrid. De ce ? Pentru ca tin eu cu ei. :P:))

 •  06 Ianuarie 2010, 18:06

deci...daca rooney va merge la real,va fi cel mai tare club...pt ca o sa aiba atac f bun...da eu zic ca wayne no sa plece pt ca manchester e sufletul lui, si chiar nu ii pasa de bani...dar eu sper sa plece, ca daca mere la real, o sa aiba viitor fain;) ROONEY!! ROONEY!! ROONEY!!

 •  29 Decembrie 2009, 14:21

Rooney ramane la man utd!!! glory glory man utd!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close