INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

L-au avut pe Messi în probe, a dat 12 goluri la un antrenament, dar au decis să-l trimită acasă! Motivul te face să râzi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 11:13

River Plate l-a avut timp de o săptămână pe Messi în probe. Leo era doar un copil, însă deja impresiona la antrenamente. "Los Millonarios" au considerat însă că au deja alți jucători de același profil și l-au lăsat să plece!

Eduardo Abrahamian, fost fundaș la River Plate timp de 3 sezoane, a lucrat după retragerea din activitatea de fotbalist, pentru clubul argentinian și a avut ocazia să-l vadă pe superstarul argentinian la începuturile sale.

Povestește acum pentru Goal America: "M-a impresionat de la primele atingeri de balon. Era foarte mic de înâlțime, foarte fragil, dar nu ne făceam probleme din cauza asta. Eram prea atrași de calitățile tehnice pe care le arăta. Era absolut impresionant, la antrenament a dat aproximativ 12 goluri! Era incredibil! A stat vreo 3 sau 4 zile la Buenos Aires. L-am sunat pe directorul general al clubului și i-am zis să vină să-l vadă pentru că e un jucător suprprinzător, are o calitate tehnică deosebită, are viteză și driblează incredibil.

Au încercat să discute cu tatăl lui ca să-l convingă să vină la River. Eu mi-l doream, dar clubul trebuia să găsească o soluție pentru ca familia să poată sta cu el. Nu vezi un fotbalist ca Leo în fiecare zi. Făcea diferența, era excepțional, avea un joc diferit, emana fericire.

Eram convins că va ajunge departe și știam că nu poți pierde un asemenea jucător. Le-am spus celor de la River că e un fotbalist cu mari calități, dar mi s-a răspuns că mai avem și alții la fel. Iar Leo voia să plece acasă. River Plate nu a înțeles că investiția pe care ar fi făcut-o era infimă pentru ce putea oferi jucătorul. Când Boca a decis să mizeze pe Diego Maradona, el era deja un fotbalist care se remarcase la Argentinos Juniors. Boca a decis să aibă încredere în Maradona, asta ar fi trebuit să facă și River cu Messi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
644433862590455
Oly Siminicianu  •  07 Septembrie 2018, 16:57

Cine e pe locul 8,cine e pe locul 8?.....Dinamo e,Dinamo e........optare vezi-ti de neputinta echipei tale

bazinga
bazinga  •  07 Septembrie 2018, 15:30

Mari meseriasi mari peste tot!E plin de JIJI si peste ocean!Au ochiul ""bun""!

jongreat
jongreat  •  07 Septembrie 2018, 13:18

Acum e al 17-lea... Poate singurul articol care merită să fie acolo e despre canotaj unde chiar mai mișcăm ceva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close