INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA » BAYERN - NURNBERG 2-1

L-au lăsat nervii

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Toată suflarea muncheneză era uşurată la finele confruntării cu Nurnberg (2-1), mai puţin Mario Gomez. La un sfert de oră după fluierul final al unei partide cu destule emoţii pe final, internaţionalul german "rupea" uşa vestiarului, frustrat că fusese înlocuit la pauză. "Antrenorul m-a schimbat, dar echipa a cîştigat. Aşa că antrenorul a procedat cum trebuia", le-a aruncat Gomez, vizibil tensionat, ziariştilor aflaţi în zona mixtă. Fostul coechipier al lui Marica la Stuttgart s-a considerat umilit şi la 3-0 în Ligă, cu Maccabi Haifa, cînd Van Gaal l-a lăsat surprinzător pe bancă pînă la jumătatea reprizei secunde. Acum l-au lăsat definitiv nervii. (Aurelian Botezatu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează