INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

L-au lăsat să plece pe gratis, dar acum vor să dea 85 milioane de euro pe el » Supertransferul pregătit de Louis Van Gaal

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 15:40

Louis Van Gaal pregăteşte un nou transfer important. După loviturile date astă vară, Manchester United s-ar putea întări cu un nou star.

Paul Pogba e în vizorul multor cluburi puternice din Europa. După Real Madrid, şi Manchester United şi-a arătat interesul pentru mijlocaş.

Interesant este că Paul Pogba a fost lăsat să plece liber de contract în 2012 de la United şi a ajuns la Juventus, club la care a explodat.

Acum, United îl doreşte înapoi, dar nu îl mai poate lua tot gratis, ci e pregătită să facă o ofertă de aproximativ 85 de milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
soriniz
soriniz  •  03 Ianuarie 2015, 13:47

Pretul este exagerat. Niciun jucator nu merita atat, cu atat mai putin Pogba, care nu mi se pare vreun Maradona, Messi sau Garincha. Ar insemna ca intr-un meci pogba singur sa invinga la scor 80 de tanasi. ( de la Tanase- jucator gazda)

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Ianuarie 2015, 12:45

spalare de bani!

ortega
ortega  •  03 Ianuarie 2015, 09:50
Postat de madskills pe 03 Ianuarie 2015, 09:04

Sa mori tu ca Maradona nu prindea loturile =))) Ba, tu macar ai idee ce jucatori avea Pele langa el la nationala? Toti numai unu si unu. Cand Pele s-a accidentat in debutul mondialului din Suedia, nimeni nu i-a simtit lipsa, a intrat Garrincha si le-a castigat trofeul de unu singur. In schimb Maradona nu avea nici pe departe coechipierii lui Pele, oricat de buni erau si ei. Iar faptul ca Pele nu a jucat in Europa, desi erau unele echipe braziliene bune pe vremea aia, asta spune multe.

A fost bun și Pele , dar nu a câștigat de unul singur un campionat mondial ca Maradona ... Că nu suportă comparația intre Brown , de exemplu și Carlos Alberto , intre Burruchaga și Rivelino , între Ruggeri și Tostao ... Iar amărâtul de Maradona le-a câștigat și un titlu celor de la Napoli pe vremea când campionatul italian era cel mai greu din lume ... Tot de unul singur ... Cum să zici atunci că Pele a fost cel mai bun ...? Dacă juca în Europa era un anonim ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close