INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

L-au lucrat jucătorii?! Cine e vedeta lui United care a pariat pe demiterea lui Mourinho

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:54

Atacantul chilian Alexis Sanchez, accidentat în ultima lună, a câștigat prinsoarea cu colegul Rojo, pusă pe 22.000 de euro: ”V-am spus că așa se va întâmpla, totul era să aveți răbdare. Aștept acum plata pariului”.

Unii dintre jucătorii lui Man. United s-au bucurat că au scăpat de Jose Mourinho. Se pare însă că ar exista și alții care au pus umărul și au profitat de demiterea managerului portughez. The Sun suspectează că Mou ar fi fost lucrat și ajutat să plece mai repede. Alexis Sánchez ar fi pariat 22.000 de euro cu colegul Marcos Rojo pe înlocuirea antrenorului "diavolilor" și, mai mult, ar fi transmis în vestiar "doar să aveți un pic de răbdare".

"La fel cu următorul?"

Atacantul chilian, indisponibil în ultima lună din cauza unei accidentări, a fost un profet bun și a sărbătorit pe grupul de Whatsapp al jucătorilor, postând un mesaj sugestiv: "V-am spus că așa se va întâmpla, totul era o chestiune de timp. Rojo îmi datorează 20.000 de lire sterline". Dezvăluirea aruncă semne de îndoială asupra profesionalismului unora din elevii lui Mourinho. "Dacă Sánchez, transferat abia în ianuarie pe Old Trafford, i-a făcut asta portughezului, nu va proceda oare la fel cu următorul tehnician?", se întreabă tabloidul englez.

Mourinho l-a apărat!

Fanii nu au apreciat deloc gestul celui mai bine plătit fotbalist din lotul lui United. Mai ales că Mou îl apărase în fața criticilor presei, susținând că randamentul său slab era din cauza dificultăților de adaptare. Alexis nu și-a ascuns părerea de rău că nu a ales cealaltă echipă din Manchester. La City n-ar mai fi câștigat pariul.

20.600.000 €e salariul lui Alexis Sánchez la United, plus 6 milioane drepturi de imagine și prima de instalare de 8,5 milioane. Adică, peste 28 de milioane anual din contractul până în iunie 2022

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
axd_alx
axd_alx  •  21 Decembrie 2018, 14:25

E mai mult decat evident ca sunt jucatori la foarte multe cluburi (mari, dar nu obligatoriu) care se stiu asigurati de contracte 'beton' si isi permit sa joace maxim mediocru din asemenea motive, desi ar trebui sa rupa norii. Mourinho a patit asta si la Chelsea, iar ca el sunt multi. Inteleg sa dai afara antrenorul pentru lipsa de performante dar daca unii jucatori se cred mai presus decat antrenorul si, implicit, clubul si decizia clubului, atunci problema e din conducere. Pentru sumele enorme pe care le castiga asemenea mercenari ar trebui si ei dati afara. Altii muncesc o viata sa castige cat au ei pe an (sau chiar pe luna) - vezi Sanchez, Pogba, etc... Cu Sir Alex nu si-ar fi permis niciunul asa ceva la United.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează