INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Laporta pregătește transferul lui Cristiano Ronaldo la Barcelona! Ar fi mutarea secolului în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo +4   FOTO
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 20:05 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 20:13

După transferurile lui Sergio Aguero, Eric Garcia, Emerson și Memphis Depay, Barcelona pregătește un adevărat șoc pe piața transferurilor: aducerea lui Cristiano Ronaldo lângă Messi, pe Camp Nou.

Atacantul în vârstă de 36 de ani intră în ultimul an de contract cu Juventus și pare determinat să plece de la formația torineză. Principalele echipe interesate de starul lusitan sunt Manchester United, PSG și, mai nou, FC Barcelona.

Portughezul care a scris istorie pentru rivala Real Madrid poate ajunge în Catalonia, italienii anunțând că sunt pregătiți sa-l cedeze pe Cristiano pentru suma de 30 de milioane de euro.

Laporta, gata să dea doi jucători în schimbul portughezului

Planul președintelui catalan este de a oferi doi jucători la schimb, scăpând asftel de salariile acestora și făcând loc în bugetul clubului pentru salariul mare pe care ar urma Cristiano sa-l aibă pe Camp Nou. Potrivit cotidianului AS, jucătorii care ar putea pleca de la formația blaugrana sunt Antoine Griezmann, Philippe Coutinho sau Sergi Roberto.

Ideea lui Laporta este văzută cu ochi buni de restul conducerii catalane, aducerea lui Cristiano în aceeași echipă cu Messi ar reprezenta o mare lovitură de marketing, veniturile Barcelonei urmând a fi dublate.

Președintele catalan speră ca posibilitatea ca Ronaldo și Messi să fie coechipieri să-l determine pe portughez să vină la marea rivală a Realului, echipă pentru care Cristiano a scris istorie în perioada 2009-2018.

101goluri în toate competițiile a marcat Cristiano în tricoul lui Juventus în 133 de apariții pentru torinezi

450de goluri și 132 de assisturi are lusitanul pentru Real Madrid

(Articol de Andrei Petrescu)

FOTO Două faze de gol judecate de Istvan Kovacs la Euro » Verdictul VAR

Mircea Lucescu bate recorduri și fără să fie prezent la Euro 2020 » Ce s-a întâmplat în meciul Ucraina - Austria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
rocky5
rocky5  •  22 Iunie 2021, 02:00

Mutarea secolului? Poate tîmpenia secolului!

cky33
cky33  •  21 Iunie 2021, 22:56

Un lucru e clar, Cristiano va juca urmatoarele 2 sezoane la aceeasi echipa (2021-2023) pentru ca nu va dori schimbari fix cand e mondialul din qatar din noiembrie 2022 (ultimul sau turneu final si portugalia are cea mai buna echipa din istorie, cu sanse reale sa fie campioana mondiala). Doar 2 optiuni stau in picioare: sa ramana la Juventus si sa prelungeasca pentru 2022-2023 sau sa semneze acum pe 2 ani cu PSG sau cu Manchester City care a ramas in atacul central doar cu Jesus. El mai vrea un UCL cu o echipa noua si doar City, PSG sau Juventus ar fi eligibile. La Barcelona nu ar putea bate lovituri libere, penaltyuri etc deci pica varianta.

andy_dm
andy_dm  •  21 Iunie 2021, 21:56

Astia de la Barcelona sunt cu un picior in groapa, ii paste falimentul ca au datorii de aproape doua miliarde, dar il vor pe Ronaldo. Chelului tichie de margaritar ii trebuie

Vezi toate comentariile (9)
Comentează