INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - AS ROMA 3-2

VIDEO + FOTO Lazio - AS Roma 3-2 » Jose Mourinho pierde primul „Derby della Capitale” din carieră! Meci încântător pe Stadio Olimpico

Lazio și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 6 din Serie A. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 3, Digi Sport 3 și Look Sport.
Lazio și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 6 din Serie A. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 3, Digi Sport 3 și Look Sport.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 20:58 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 09:14

Lazio a învins-o pe AS Roma, scor 3-2, în primul „Derby della Capitale” din cariera lui Jose Mourinho.

Startul ezitant al lui Juventus și plecarea lui Antonio Conte de la Inter au aprins imaginația fanilor din capitala Italiei. În special în tabăra celor de la AS Roma, acolo unde a venit Jose Mourinho. 

Lazio, victorie în derby-ul cu AS Roma

Într-o atmosferă senzațională pe Stadio Olimpico, derby-ul a început în forță. Milikovic-Savic a deschis scorul în minutul 11, cu o lovitură de cap. I-a luat fața lui Rui Patricio, apoi s-a ales cu o lovitură în figură și a avut nevoie de intervenția medicilor. Lazio a dat o nouă lovitură la doar 9 minute distanță. Pedro, fotbalist adus în vară chiar de la AS Roma, a finalizat elegant un contraatac, cu un șut plasat exact lângă bară, la firul ierbii. Oaspeții au reintrat în joc înaintea pauzei, când Ibanez s-a înalțat superb și l-a lăsat fără replică pe veteranul Pepe Reina. 

+7 FOTO

„Fiul rătăcitor” Felipe Anderson a marcat al doilea gol de la revenire, în minutul 62, pe un contraatac purtat în 2, alături de Immobile. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 66, de Veretout, dintr-un penalty. La gazde, Ștefan Radu a fost pe banca de rezerve.

După fluierul final, Sarri a declanșat sărbătoarea alături de fani. A ținut pe braț vulturul, simbolul lui Lazio, și a dat tonul cântecelor. În tot acest timp, Mourinho a strâns echipa la centrul terenului, pentru o ședință. 

Lazio, la un punct de Roma în Serie A

Lazio ajunge la 11 puncte strânse în primele 6 runde, cu a doua ofensivă din Serie A, 15 goluri înscrise. AS Roma pierde al doilea meci al sezonului, dar rămâne pe locul 4, cu 12 puncte.

FINAL » Lazio - AS Roma 3-2

Lazio - AS Roma, echipe de start:

Lazio: Reina - Marusic, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Alberto - Pedro, Immobile, F. Anderson
Antrenor: Marizio Sarri

AS Roma: Rui Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina - Cristante, Veretout - Zaniolo, Mkhitaryan, El Shaarawy; Abraham
Antrenor: Jose Mourinho

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Dinastia Maldini! Gol la 13 ani după ultima reușită a tatălui în Serie A

Istvan Kovacs, delegat în Liga Campionilor » Partida pe care o va conduce arbitrul român + Hațegan, doar arbitru VAR

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează