INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - INTER 2-1

LAZIO - INTER 2-1 // FOTO + VIDEO Ștefan Radu & Co. sunt la un punct de liderul Juventus!

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 23:35

Lazio a învins-o pe Internazionale Milano, scor 2-1, în cadrul etapei #24 din Serie A. Ștefan Radu (33 de ani) a fost integralist la gazde.

Clasamentul LIVE din Serie A

Oaspeții au deschis scorul în minutul 44. Young, fotbalistul venit în această îarnă în Italia, l-a învins pe Strakosha cu un voleu spectaculos de la 11 metri.

+2 FOTO

Lazio a revenit pe tabelă în minutul 50, în urma unei lovituri de la 11 metri transformate impecabil de către Ciro Immobile. Iar lovitura de grație avea să fie dată în minutul 69. La o fază încurcată în careul lui Inter, Milinkovic-Savic a găsit un culoar de șut și a adus victoria lui Lazio: 2-1. 

Astfel, echipa antrenată de Simone Inzaghi s-a apropiat de liderul Juventus la un singur punct. Inter e pe 3, cu 54 de puncte.

vezi și:

VIDEO Messi a coborât printre muritori » Cifre îngrijorătoare pentru starul Barcelonei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează