INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO+FOTO Scene uluitoare după Lazio - Inter! Ce a făcut colegul lui Ștefan Radu la final » Arbitrul l-a eliminat instant

Luiz Felipe, eliminat la finalul meciului // foto: Imago Images
Luiz Felipe, eliminat la finalul meciului // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 09:41 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 10:31

Lazio a câștigat cele 3 puncte puse în joc cu Inter, scor 3-1, dar a pierdut un fotbalist cel puțin pentru o etapă. La scurt timp după fluierul final, fundașul brazilian Luiz Felipe (24 de ani) a fost eliminat pentru un exces de zel.

Victoria din meciul cu Inter a însemnat foarte mult pentru jucătorii lui Lazio. La final, după ce arbitrul Massimiliano Irrati a fluierat finalul de joc, stoperul brazilian Luiz Felipe s-a gândit că ar fi o idee bună să glumească cu Joaquin Correa, fostul său coleg de la Lazio, acum jucător al lui Inter.

Luiz Felipe, eliminat după ce aproape a provocat o bătaie generală în Lazio - Inter 

Felipe a sărit în spatele lui Correa, care s-a enervat și a gesticulat nervos. Ideea jucătorului biancocelest aproape a cauzat o bătaie generală, fotbaliștii lui Inter reprezindu-se în direcția lui Felipe după ce Coreea a reușit să-l îndepărteze.

„Centralul” Massimiliano Irrati nu a gustat gestul lui Luiz Felipe, pe care l-a eliminat direct, deși totul s-a întâmplat la câteva zeci de secunde după finalul de meci. Felipe a început să plângă și a încercat să îi explice arbitrului că a fost doar o glumă făcută unui prieten, dar Irrati nu a putut fi înduplecat. Cartonașul roșu a fost menținut, astfel că Luiz Felipe va absenta cel puțin o etapă.

Intră Ștefan Radu? 

Ar putea fi o veste bună pentru românul Ștefan Radu, care etapa viitoare ar putea juca pentru prima dată în acest sezon.

Lazio a câștigat cu 3-1, deși Inter a fost în avantaj mai bine de 50 de minute. Perisic a deschis scorul în minutul 12, din penalty, dar gazdele au întors rezultatul în a doua parte, prin Immobile (minutul 64, penalty), Felipe Anderson (81) și Milinkovic-Savic (90+1).

Lazio ocupă locul 5 în Serie A, cu 14 puncte adunate în 8 etape. Inter are 17 și stă pe ultima treaptă a podiumului.

Mai multe știri din Serie A: 

Învins de două ori în primul său meci oficial după 10 luni, Tătărușanu este apreciat de presa din Italia: „Debut curajos. Nu arată deloc rău”

Nu i-a venit să creadă » Ce a pățit Luciano Spalletti în Napoli

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
126791918017681
Danezul Gramada  •  17 Octombrie 2021, 12:42

Dacă tot Ștefan Radu a ajuns rezerva ar fi cazul sa accepte convocarile la națională ca Radoi doar de ăștia are nevoie.

853246084756615
Marcel Popa  •  17 Octombrie 2021, 10:41

E bun Radu asta a lui Ștefan dacă se scrie de el și el nu joaca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close