INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEGANES - BARCELONA

LEGANES - BARCELONA 1-2 // FOTO + VIDEO Barcelona, victorie chinuită cu ultima clasată! Golul decisiv marcat după o fază controversată

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 10:27

Barcelona a câștigat cu greu în deplasarea de la Leganes, 2-1, și se menține pe primul loc în Spania. Vidal a marcat un gol controversat în finalul meciului. 

Leganes - Barcelona 1-2

Venită după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale și cu un sistem de joc nou, 4-2-3-1, Barcelona a început greu meciul.  Catalanii au deschis lent, fără idei și au făcut multe greșeli, iar Leganes i-a taxat. În minutul 12, En Nesyri a deschis scorul cu o execuție impecabilă. Atacantul a marcat cu un șut de la 13 metri, trimis în vinclul porții lui Ter Stegen. 

Revenire după pauză 

Barcelona a început mai bine repriza a doua. Atacantul Luis Suarez a egalat în minutul 52, cu o lovitură de cap de la 6 metri.  Valverde a mutat, introducându-i pe Rakitic, Arturo Vildal și Ansu Fati, iar Barcelona a marcat golul egalizator în minutul 80. 

După un corner, mingea a ajuns la Arturo Vidal, iar mijlocașul a trimis în poartă din 3 metri. Faza a fost una controversată, jucătorii lui Leganes cerând anularea golului pe motiv de ofsai. Arbitrul a validat golul după ce reluările au arătat că mingea a venit de la un adversar. 

LEGANES - BARCELONA 1-2 //  FOTO + VIDEO Barcelona, victorie chinuită cu ultima clasată! Golul decisiv marcat după o fază controversată

Barcelona rămâne lider, cu 28 de puncte, cu trei peste Real Madrid, care joacă de la 22:00. Leganes este ultima în La Liga, cu 6 puncte.

Echipe de start

Leganes: Cuellar - Rosales, Bustinza, Omeruo, Siovas, Silva - Oscar, Perez, Mesa - En Nesyri, Braithwaite 
Rezerve: Soriano, Awaziem, Carrillo, Eraso, Jose, Ruibal Garcia, Tarin 
Antrenor: Javier Aguirre 

Barcelona: Ter Stegen - Wague, Pique, Umtiti, Junior Firpo - Busquets, De Jong - Dembele, Messi, Griezmann - Luis Suarez 
Rezerve: Neto, Araujo, Ansu Fati, Morer, Rakitic, Arturo Vidal, Alena
Antrenor: Ernesto Valverde

Clasament La Liga

Citește și:

Antonio Conte le dă sfaturi detaliate despre sex jucătorilor săi: „Cât mai puțin efort posibil. Ideal să fie cu soția și să stați pe spate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  23 Noiembrie 2019, 18:07

Cat de prost trebuie sa fi sa zici ca e o faza controversată? Asa si penibilul ala de la diji nu înțelegea de ce nu a fost offside, cine v-a făcut bre comentatori daca nu cunoasteti regulile elementare ale jocului, l-a cornere nu e offside niciodată indiferent daca mingea e deviata involuntar sau voluntar de un adversar deoarece coechipierul bate cornerul practic de pe linia de fund.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează