INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO + FOTO Leo Messi a creat isterie în Argentina » Scos cu poliția din restaurant

Prezența lui Leo Messi în Argentina, pentru amicalul cu Panama, a declanșat o nebunie în țara sa +10   FOTO
Prezența lui Leo Messi în Argentina, pentru amicalul cu Panama, a declanșat o nebunie în țara sa

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 10:44 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 11:47

Prezența lui Leo Messi (35 de ani) în Argentina, pentru amicalul cu Panama, a declanșat o nebunie în țara natală. Căpitanul naționalei albiceleste s-a dus la restaurant într-un cartier din capitala Buenos Aires. Nu era singur, ci cu Antonela și cu cei trei băieți, Thiago, Mateo și Ciro. 

  • Argentina - Panama se joacă pe 24 martie, de la 01:30 (ora României)
  • Campionii mondiali vor mai juca un amical împotriva Insulelor Curacao, pe 28 martie, de la 02:00 (ora României)
Incredibil! Au mințit ungurii?! FRF a întrebat UEFA și a publicat răspunsul: „Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit”
REACȚIE
Incredibil! Au mințit ungurii?! FRF a întrebat UEFA și a publicat răspunsul: „Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit”

Informația s-a aflat imediat și, foarte repede, s-a strâns o mulțime de oameni în fața stabilimentului. Sute de persoane voiau un autograf de la campionul mondial. Imposibil să îi mulțumești pe toți. 

Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
+6 FOTO

I-au cântat „Muchachos”, cântecul devenit faimos la turneul final din Qatar, și l-au așteptat pe Messi până când a ieșit. Leo a reușit să se strecoare prin mulțime și să ajungă în mașină doar cu ajutorul forțelor de ordine. 

Lotul convocat de selecționerul Lionel Scaloni pentru amicalele cu Panama și Insulele Curacao 

Lionel Scaloni (44 de ani), selecționerul naționalei sud-americane, a anunțat lista completă a jucătorilor convocați pentru amicalele cu Panama și Insulele Curacao. 

  • Portari: Emiliano Martinez, Geronimo Rulli, Franco Armani 
  • Fundași: Juan Foyth, Gonzalo Montiel, Nahuel Molina, Nehuen Perez, German Pezzella, Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Marcos Acuna, Lautaro Blanco
  • Mijlocași: Leandro Paredes, Guido Rodriguez, Enzo Fernandez, Maximo Perrone, Exequiel Palacios, Rodrigo de Paul, Facundo Buonanotte, Thiago Almada, Giovani Lo Celso, Alexis Mac Allister
  • Atacanți: Angel Di Maria, Angel Correa, Emiliano Buendia, Valentin Carboni, Lionel Messi, Paulo Dybala, Lautaro Martinez, Julian Alvarez, Nicolas Gonzalez, Alejandro Gomez, Giovanni Simeone 

Citește și: 

Campioana Franței, criticată din nou: „PSG nu formează o echipă, iar Marco Verratti, simbolul acesteia, este mereu supraestimat”

Ibrahimovic, departe de a-și agăța ghetele în cui: „Ar fi fost prea simplu să mă las după ce am câștigat titlul. Am atâtea oferte, dar de ce să mă retrag?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează