INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Război total la Barcelona! Leo Messi, atac devastator după ce președintele Bartomeu l-a dat afară pe Luis Suarez » Neymar îi ține partea

Leo Messi e supărat pe conducerea Barcelonei // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi e supărat pe conducerea Barcelonei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 12:44 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 15:28

Leo Messi își continuă disputa pe care o are cu președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, și l-a atacat din nou pe acesta, după ce clubul catalan l-a dat pe atacantul Luis Suarez (33 de ani), la Atletico Madrid.

UPDATE 15:30 - Neymar, de partea lui Messi

Neymar, fost jucător la Barcelona și parte a istoricului trident ofensiv MSN, alături de Messi și Suarez, a comentat la postarea lui Lionel Messi, adăugând o critică proprie conducerii catalanilor. „Incredibil cum se ocupă de lucruri acolo”, a scris actualul jucător al lui PSG. 

Știrea inițială - Lionel Messi, mesaj emoționant pentru Luis Suarez și conducerea Barcelonei

Vedeta Barcelonei a postat pe contul de Instagram un mesaj emoționat prin care își lua la revedere de la Luis Suarez, cel mai bun prieten al său de la club. Messi nu a ratat ocazia de a-l critica din nou pe Josep Maria Bartomeu, președintele clubului, așa cum a făcut-o și atunci când a anunțat că va continua la Barcelona. Acum, Leo s-a declarat nemulțumit de modul în care clubul s-a despărțit de atacantul uruguayan, al treilea cel mai bun marcator din istoria formației.

„Deja îmi făceam o idee, dar azi, când am intrat în vestiar, mi-am dat seama! Ce greu va fi să nu împart în continuare fiecare zi cu tine, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne va fi foarte dor de voi. Au fost mulți ani, am băut mate (n.r- băutură specifică în America de Sud) de multe ori,  au fost multe mese și cine împreună... Sunt multe lucruri care nu se vor uita.

Va fi ciudat să te văd în alt tricou și mai ales să fim adversari. Meritai o despărțire demnă de ceea ce ești, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria acestui club, care a reușit lucruri importante, atât cu echipa, cât și individual, nu să dea afară așa cum au făcut-o! Adevărul e că în acest moment nu mă mai surprinde nimic!

Îți doresc tot binele în această nouă aventură. Te iubesc mult! Vă iubesc mult! Pe curând, prietene!”, a fost mesajul lui Leo Messi pentru Luis Suarez, familia acestuia și conducerea Barcelonei.

VIDEO Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta”

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

OFICIAL Barcelona a mai vândut un jucător! O grupare din Premier League a plătit 30.000.000 € catalanilor

Emoționant, tulburător! Lacrimile l-au copleșit pe Suarez la conferința de despărțire de Barça: „Mereu în sufletul meu”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
dinamo100
dinamo100  •  26 Septembrie 2020, 01:20

Greu de inteles indepartarea lui Suarez. In acelasi timp e greu de inteles fortarea lui Messi de a ramane la Barca. Cred ca si Koeman are o vina.

dinamo100
dinamo100  •  26 Septembrie 2020, 01:16

Greu de inteles decizia lui Bartomeu (si Koeman)

andrei.33
andrei.33  •  25 Septembrie 2020, 20:11

Cred ca manevra a fost facuta sa il pedepseasca pe Messi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează