INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liga antrenorilor de top! Opreşte Guardiola supremaţia lui Mourinho în Anglia? » Cum răspunde Van Gaal?

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 12:33

Presa internaţională anunţă ca sigură plecarea lui Pep Guardiola de la Bayern Munchen şi venirea în Anglia la Manchester City.

Eventuala sosire a lui Guardiola în Premier League ar însemna şi o lovitură de imagine, iar campionatul englez s-ar transforma în Liga antrenorilor de top, acolo unde sînt deja Jose Mourinho la Chelsea, Louis Van Gaal la Manchester United şi Arsene Wenger la Arsenal.

De asemenea, s-ar reedita şi duelul ultimilor ani la nivelul băncilor tehnice, Pep Guardiola împotriva lui Jose Mourinho. În Spania, cei doi au fost la egalitate, Barcelona impunîndu-se în sezonul 2010/2011 cu Pep pe bancă, în timp ce Real Madrid a cîştigat La Liga în sezonul următor. Totuşi, trebuie precizat că Guardiola a cîştigat şi Liga Campionilor în acea perioadă.

Acum, Guardiola vine în Premier League într-un moment favorabil lui Mourinho. Portughezul a cîştigat titlul la pas cu Chelsea în acest sezon şi întrebarea care se pune este dacă Guardiola poate opri supremaţia lui Mourinho în Anglia.

Voi ce credeţi, cine va cîştiga titlul în Premier League? Intră în dezbaterea GSP.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
464552880375415
Rebeka Duarte  •  12 Mai 2015, 18:21

Am impresia ca ***Hai sa comentam pe baza de supozitii... Cum ar fi daca mingea ar fi patrata... Guardiola e antrenorul lui Bayern, restul sunt doar zvonuri. Asa s a scris si de transferul lui Reus... Si a ramas la Borrsussia. Referitor la comm ul de mai sus despre Jupp Heynkes, persoana care l a scris nu are habar de fotbal. Bayern a luat Liga Campionilor cu Heynkes si jucase finala cu un an inainte la Munchen, meci care l a pierdut la penalty uri in fata lui Chelsea. Dar Chelsea nu a avut nici macar un sut pe spatiul portii in timpul jocului iar Robben a ratat un penalty in prelungiri. Ala a fost ghinion. Mare. Urias. Chelsea nu merita Liga, dara asta e fotbalul. Jupp e mare , Bayern avea o forta zdrobitoare cu el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

buzucm
buzucm  •  12 Mai 2015, 16:50

ar fi pentru prima data cand pep guardiola ar fi nevoit sa construiasca. pasionat de fotbal? cauta pe google blogul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blaustein
blaustein  •  11 Mai 2015, 12:02

In primul an probabil va incerca sa faca niste transferuri de jucatori. In al2-lea, ar putea castiga titlul, de ce nu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează