INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Lionel Messi a vorbit despre motivul pentru care are un sezon foarte bun: "Anul trecut am avut probleme şi acum vreau să revin la cea mai bună formă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 21:16

Lionel Messi are un sezon foarte bun în tricoul Barcelonei şi a vorbit despre motivele care au dus la o evoluţie mai slabă în sezonul trecut şi ce-l motivează în acest an.

"Adevărul este că anul acesta am încercat să revin la cea mai bună formă cît mai repede. Ştiam că vin după un an în care nu am jucat foarte bine. Am trecut prin multe probleme, atît pe teren, cît şi în afara lui.

A fost o provocare pentru mine să schimb imaginea proastă pe care am lăsat-o şi să redevin fotbalistul din trecut. Acesta a fost obiectivul meu şi cu acest gînd am pornit în noul sezon".

Starul Barcelonei a vorbit despre atmosfera de la echipă şi despre meciul din optimile UEFA Champions League, cu Manchester City.

"În acest moment sîntem într-o formă foarte bună. După înfrîngerea cu Real Sociedad, scor 0-1, totul s-a schimbat. Acum este o altă dinamică la echipă şi rezultatele se văd imediat.

La echipă nivelul de încredere este foarte mare şi ne-am schimbat atitudinea şi acesta este motivul pentru care jucăm aşa bine, dar mai este mult pînă la final.

Meciul cu Manchester City va fi foarte dificil, pentru că au jucători foarte buni. Va fi o partidă foarte frumoasă, cei de la City s-au întărit faţă de anul trecut", a spus Messi într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
wwerko80
wwerko80  •  19 Februarie 2015, 23:12

Bad news for penaldo :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează