INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

LIVE LIVE mercato | Răzbunarea pregătită de Bayern pentru Barcelona + Jucătorul catalan dispus să renunțe la 7 milioane de euro pentru a ajunge la City!

Sky Sport: Barcelona a intrat în cursa pentru Dembele
Sky Sport: Barcelona a intrat în cursa pentru Dembele

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 13:30 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 16:31

E perioadă de mercato în fotbalul internațional. Aici ai LIVE cele mai importante știri despre transferurile din campionatele puternice, de la Serie A la La Liga. 

Paul Pogba are de ales între doi giganți ai Europei

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Manchester United, va ajunge luni la Torino pentru a negocia cu Juventus, notează Gazzetta dello Sport. Conform jurnaliștilor italieni, Pogba are de ales între Juventus și PSG.

Potrivit sursei menționate, PSG ar oferi un salariu mai mare mare decât Juventus. „Bianconerii” sunt dispuși să îi plătească lui Pogba maxim 7,5 milioane de euro pe an, plus bonusuri în funcție de performanțe. În acest moment, campionul mondial cu Franța câștigă aproximativ 15 milioane de euro pe sezon.

LIVE mercato | Răzbunarea pregătită de Bayern pentru Barcelona + Jucătorul catalan dispus să renunțe la 7 milioane de euro pentru a ajunge la City!
Paul Pogba (roșu), Foto: Imago

The Sun: Frenkie de Jong e dispus să renunțe la bani pentru a semna cu Manchester City!

Potrivit The Sun, Frenkie de Jong ar fi dispus să renunțe la o parte din banii pe care-i are de primit de la Barcelona pentru a-și îndeplini visul și a semnat cu Manchester City, echipa antrenată de Pep Guardiola. 

Mai precis, mijlocașul olandez ar renunța la 7 milioane de euro pentru a ajunge sub îndrumarea fostului antrenor de la Barcelona. Echipa catalană ar avea un acord cu Valencia pentru achiziționarea mijlocașului central Carlos Soler (25 de ani). „Cheia” mutării este reprezentată de vânzarea lui Frenkie de Jong (24), în schimbul căruia catalanii speră să obțină în jur de 70 de milioane de euro.

Sky Sport: Bayern a intrat în cursa pentru Dembele

Bayern Munchen ar fi interesată de Dembele, scrie Sky Sport, care spune că echipa germană vrea să-și întărească atacul și are numele lui Ousmane Dembele în fruntea listei. Contează și faptul că jucătorul în vârstă de 25 de ani are experiența Bundesligii, unde a evoluat în trecut pentru Borussia Dortmund. 

Sursa citată notează chiar că a existat deja un prim contact cu agenții săi. Sadio Man, Sébastien Haller și Joao Félix sunt alte posibilități care sunt luate în considerare de Bayern, care încearcă să-și reconstruiască ofensiva și să alinieze un prim 11 puternic în ediția următoare de Champions League, mai ales că Lewandowski a anunțat că nu va continua la nemți. 

LIVE mercato | Răzbunarea pregătită de Bayern pentru Barcelona + Jucătorul catalan dispus să renunțe la 7 milioane de euro pentru a ajunge la City!
Sky Sport: Barcelona a intrat în cursa pentru Dembele

Aston Villa plănuiește două „bombe” în Premier: un fundaș de la Liverpool și un coleg de-ai lui Ianis Hagi! 

Steven Gerrard ar vrea să profite de faptul că Joe Gomez nu joacă la Liverpool și să-l aducă la Aston Villa. Fundașul nu a prins prea multe minute sub bagheta lui Jurgen Klopp și s-ar putea să ajungă la Villa, acolo unde deja a semnat Philippe Coutinho.  

Totuși, presa engleză notează că o altă prioritate pentru Aston Villa este un mijlocaș de elită. Acesta ar putea fi chiar Joe Aribo. Echipa lui Gerrard, fost antrenor la Rangers, se află în acest moment pe locul 12 în Premier League și vrea să-l aducă pe colegul în vârstă de 25 de ani al lui Ianis.

Monaco cere o sumă imensă pentru Tchouaméni, crede PSG. Real Madrid stă la pândă

Potrivit Le Parisien, Monaco i-a cerut lui PSG 80 de milioane pentru Aurélien Tchouaméni, cifră pe care clubul din capitala Franței o consideră excesivă. Dar mulți se întreabă dacă nu cumva clubul lui Mbappe face o greșeală similară cu cea din cazul Camavinga, care a părăsit-o pe Rennes pentru Real Madrid, după ce PSG s-a retras iarăși din cursă din cauza unei sume pe care o considerau prea mare. 

LIVE mercato | Răzbunarea pregătită de Bayern pentru Barcelona + Jucătorul catalan dispus să renunțe la 7 milioane de euro pentru a ajunge la City!
Fabio Silva, foto: Imago

Marile publicații scriu că refuzul lui PSG pentru Monaco ar deschide ușa, din nou, pentru un transfer la Real Madrid. În plus, echipa lui Ancelotti ar fi pus ochii pe vârful de 19 ani, Fabio Silva, de la Wolves, văzut drept un înlocuitor pentru Benzema, care se apropie de finalul carierei. 

LIVE mercato | Răzbunarea pregătită de Bayern pentru Barcelona + Jucătorul catalan dispus să renunțe la 7 milioane de euro pentru a ajunge la City!
Karim Benzema, foto: Imago

Ronaldinho râde de PSG: „Ce vreți, să luați cei mai slabi jucători din lume?!”

Într-un interviu pentru RMC Sport, fostul mare jucător brazilian Ronaldinho a vorbit despre convulsiile continue de lot prin care trece PSG, în căutarea unui prim 11 capabil să aducă Liga Campionilor la Paris. 

Fostul jucător de la Barcelona a fost amuzat: „Nu înțeleg de ce vor să vândă jucători, fiindcă toți sunt extraordinari. Ei vor să schimbe totul! Ce vor să facă acum, să cumpere cei mai slabi jucători din lume? (râde) Au nevoie de răbdare, până când jucătorii se obișnuiesc cu clubul și cu atmosfera, restul va veni de la sine, ușor-ușor. Adaptarea este necesară pentru a avea rezultate”, a explicat Ronaldinho. 

Carlo Ancelotti a anunțat ce se întâmplă cu Eden Hazard

Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a anunțat că Eden Hazard (31) va rămâne va rămâne la club și pentru sezonul viitor. Departe de teren din februarie, belgianul ar putea juca în următorul meci al „albilor”, cu Cadiz.

Veșnic accidentat și cu kilograme în plus de la transferul la Real Madrid, consemnat în vara lui 2019, belgianul părea a fi pe dispensabil pentru noua campioană a Spaniei. Totuși, el va fi păstrat pentru sezonul următor, potrivit antrenorului Carlo Ancelotti.

Manchester City a pus ochii pe un mijlocaș, United vrea un finalist Europa League

Manchester City se află în pole position pentru a obține semnătura mijlocașului Matheus Nunes, de la Sporting Lisabona, notează The Sun, care citează CM Journal.

Echipa lui Pep Guardiola, care abia a obținut semnătura lui Erling Haaland, este dispusă să îi ofere lui Sporting 34 de milioane de lire sterline pentru tânărul mijlocaș. Tottenham și Newcastle au fost, de asemenea, interesate de Nunes.

Manchester United, rivala din oraș, s-a alăturat cursei pentru fundașul central al lui Eintracht Frankfurt, Evan Ndicka, conform Bild. Tânărul de 22 de ani a impresionat în acest sezon, ajutând echipa germană să ajungă în finala Europa League, acolo unde o întâlnește pe Rangers, echipa lui Ianis Hagi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
since1907
since1907  •  16 Mai 2022, 02:55

????SB

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Mai 2022, 14:17
Postat de Mihai Dinu pe 14 Mai 2022, 23:42

Cum si de Ianis Hagi nu se intereseaza nicio echipa? Ia d-lor ziaristi, de maine, articole cu echipe (obligatoriu mari) ce au in vizor transferul jucatorului, sau in cel mai rau caz l-ar fi transferat daca nu ar fi accidentat!

Știi tu precis că nu se interesează nicio echipă? Dacă da, de unde știi asta? Pui bază în jurnaliștii în care aparent n-ai încredere?

394966434424757
Mihai Dinu  •  14 Mai 2022, 23:42

Cum si de Ianis Hagi nu se intereseaza nicio echipa? Ia d-lor ziaristi, de maine, articole cu echipe (obligatoriu mari) ce au in vizor transferul jucatorului, sau in cel mai rau caz l-ar fi transferat daca nu ar fi accidentat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează