INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool a scăpat de Karius! Unde a ajuns portarul care a gafat în finala Ligii și ce spune Klopp după transfer

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 21 august 2018 09:46

Loris Karius, portarul de coșmar din ultima finală a Ligii Campionilor, Real Madrid - Liverpool 3-1,  a fost împrumutat de "cormorani" la Beșiktaș. ”Era cât pe ce să nu-l mai transfer pe Allison din cauza criticilor exagerate aduse lui Loris”, a dezvăluit managerul Klopp.

Liverpool a scăpat de portarul care a îngropat-o în ultima finală a Ligii pierdută cu Real Madrid. Loris Karius și-a făcut bagajele pentru Turcia, "cormoranii" împrumutându-l la Beșiktaș pentru două sezoane, în schimbul a două milioane de euro.

"Are 25 de ani, vârstă la care portarii continuă să crească. Toți cei mai buni purtători ai numărului 1 au avut erori, însă în viață contează când le faci. Nu-i bine când greșește, însă dacă o comiți la 8 ani n-are nicio importanță. Suntem total mulțumiți de Loris", a explicat mutarea managerul Jurgen Klopp.

"N-a contat finala Ligii"

Neamțul a dezvăluit cum era să renunțe la transferul lui Allison, adus cu 62,5 milioane E de la Roma. "Modul negativ în care a reacționat lumea după meciul de la Kiev m-a convins să mizez mai departe pe Karius și să uit de brazilian. Criticile au fost exagerate. Dar noi trebuia gândim profesionist, obiectivul nostru e să avem cei mai buni jucători pe fiecare post. Finala Ligii n-a influențat decizia. Și dacă am fi câștigat-o și Allison era disponibil pentru a-l cumpăra, tot am fi realizat transferul", a spus Klopp, în interviul acordat pentru Kicker. 

Karius a fost luat de la Mainz cu 6,2 milioane de euro, în 2016, Karius și-a dublat acum cota de piață și valorează acum 12 milioane de euro.

1.500.000 €net anual va fi salariul primit de germanul Loris Karius la Beșiktaș

49 de meciuri are Karius la Liverpool, încasând 47 de goluri. În 22 de meciuri a închis poarta

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  21 August 2018, 11:45

Un portar de duzina! Sunt destui ca el in Europa!

spion_kop
spion_kop  •  21 August 2018, 11:14

aseara era in tribuna, in spatele bancii cormoranilor, discutiile exista dar inca nu este sigur nimic, nu a semnat. deoarece pt Mignolet a venit o oferta din Italia sau/si Franta. Inca nu este nimic sigur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează