INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLVES - MANCHESTER UNITED 2-1

WOLVES - MANCHESTER UNITED 2-1 » Wolverhampton o bate pe United de două ori în două săptămâni cu același scor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 23:39

Manchester United a fost învinsă a doua oară, în decurs de 16 zile, de Wolverhampton, cu același scor, 1-2. De această dată meciul s-a jucat în Premier League, iar „diavolii” fac un pas greșit uriaș în lupta pentru Champions League. 

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a început bine meciul și a reușit să deschidă scorul prin McTominay. Tânărul mijlocaș a tras puternic la colțul lung și l-a învins pe Rui Patricio. 

Doar 12 minute a durat avantajul lui United, Jota egalând pentru formația lui Espirito Santo. Situația s-a complicat și mai mult pentru Manchester United, care în minutul 57 a rămas în 10 oameni după ce Young a luat două cartonașe galbene în 5 minute și a fost eliminat. 

Lovitura de grație a picat în minutul 77, când Smalling a înscris în proprie poartă, iar cele 3 puncte merg către gazde, care se instalează pe locul 7, cu 47 de puncte. Manchester United rămâne pe 5, cu 61 de puncte, la egalitate cu Tottenham. Poate pierde însă mult teren, dat fiind faptul că Arsenal, Spurs și Chelsea nu au jucat în această rundă. (VEZI AICI CLASAMENTUL DIN PREMIER LEAGUE)

***

FINAL WOLVES - MAN UTD 2-1 ( Jota 25, Smalling 77 ag. / McTominay 13)

CLICK AICI PENTRU LIVE + STATISTICILE MECIULUI!

CLICK PENTRU VIDEO!

Echipele de start:

Wolverhampton: Patricio - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Vinagre - Jimenez, Jota

Manchester United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Fred, McTominay, Pogba - Dalot, Lukaku, Lingard

***

Vezi aici programul din Premier League!

 

 
 

CITEȘTE ȘI:

Jucătorii lui Bolton refuză să se mai antreneze din cauza salariilor restante! Ce ar spune patronii din Liga 1 despre o astfel de situație?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  02 Aprilie 2019, 23:38

Ce aparare catastrofala are United...melcul de Lukaku a fost inexistent in atac...nu inteleg cum au putut sa elimine pe PSG...bulan cu carul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close