INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - BETIS 3-4

VIDEO+FOTO BARCELONA - BETIS SEVILLA 3-4 // De 15 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva pe Camp Nou! Scor abracadabrant în meciul Barcelonei cu Betis Sevilla

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 18:19

Barcelona a pierdut întâlnirea din etapa a 12-a de pe Camp Nou cu Betis, scor 3-4, după ce a fost condusă cu 2-0, 3-1 și 4-2.

  • Catalanii nu au mai primit 4 goluri pe Camp Nou din aprilie 2003. Atunci pierdeau în fața celor de la Deportivo la Coruna, scor 2-4. Atunci, pentru Barcelona marcau Saviola și Thiago Motta, în timp ce pentru golurile oaspeților erau semnate de Makaay (2), Scaloni și Sergio.
  • Vezi meciul liveTEXT
  • Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Băieții lui Valverde n-au avut nicio șansă în prima repriză și au încasat primul gol în minutul 20 de la Junior. 13 minute mai târziu, Joaquin a majorat diferența, spre stupoarea celor prezenți.

Messi a redus din handicap în minutul 67 dintr-un penalty, dar aproape imediat, 4 minute mai târziu, Lo Celso a șutat din interior și mingea a trecut printre mâinile lui Ter Stegen. Vidal a marcat și el, dar Canales, cu 7 minute înainte de final, a adus victoria clară a lui Betis. Catalanii au jucat ultimele 10 minute cu un om în minus, după eliminarea lui Rakitic.

În prelungirile partidei, Messi și-a mai trecut în cont un gol, după o decizie luată în urma vizionării imaginilor de pe VAR.

Barcelona e lider după 12 etape în La Liga, cu 24 de puncte, la o lungime peste urmăritoarea Atletico Madrid. Betis a urcat până pe poziția a 12-a, cu 16 puncte.

BARCELONA - BETIS 3-4
Au marcat: Messi '67 pen., 90+3, Vidal '80 / Junior '20, Joaquin '34, Lo Celso '71, Canales '83

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Malcom

Betis: Lopez - Mandi, Bartra, Sidnei - Tello, Lo Celso, Carvalho, Guardado, Junior - Joaquin, Loren

Clasament La Liga

clasament

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
procter
procter  •  11 Noiembrie 2018, 22:27
Postat de cpt.ahab pe 11 Noiembrie 2018, 20:38

Valverde nu-i antrenor de Barca.

Nu tot el a fost antrenor și cu real? Ce s a schimbat de atunci? Ooh doar piticu a intrat și a marcat ,dar nu destul. Tre sa lase pe alții

procter
procter  •  11 Noiembrie 2018, 22:18

Cum a intrat Messi .... s-a stricat masinaria Barca are jucatori f buni,trebuie sa l lase pe pitic sa plece.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  11 Noiembrie 2018, 20:56

"abracadabrant" ...... cineva sa apeleze ***` nou(a)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează