INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Loris Karius e luat peste picior de fani, după ultima fotografie postată de Diletta Leotta: „Dintre toate, s-a pozat tocmai cu acela”

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 11:05 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 11:28

Diletta Leotta, cea mai frumoasă prezentatoarea TV din Italia, a profitat de timpul liber și a mers în vizită în Spania, la Madrid. Iar una dintre fotografiile postate pe internet i-a făcut pe fani să-l ironizeze pe iubitul acesteia, portarul Loris Karius de la Newcastle.

În vacanță, Diletta a vizitat și celebrul „Stantiago Bernabeu”, stadionul lui Real Madrid. Jurnalista sportivă a făcut turul arenei, a vizitat muzeul și s-a fotografiat cu o parte dintre trofeele din vitrina ibericilor.

+31 FOTO

Loris Karius, ironizat după fotografia postată de Diletta Leotta

Diletta a postat pe Instagram o fotografie în care apare lângă trofeele Champions League câștigate de Real Madrid. O parte dintre fani au fost încântați de apariția italiencei, dar unii și-au amintit de gafele făcute de Loris Karius, în finala din 2018, Real Madrid - Liverpool 3-1, și au postat comentarii ironice.

  • „Real are unul dintre trofee datorită iubitului tău”
  • „Au trofeul de la Kiev mulțumită lui Karius”
  • „Dintre toate trofeele, ea s-a pozat tocmai cu acela...”

Loris Karius, două gafe uriașe în finala Champions League

În finala Ligii Campionilor din 2018, Real Madrid - Liverpool 3-1, Loris Karius, titular indiscutabil în acel moment la „cormorani”, a greșit la două goluri.

  • La 0-0, Karius a greșit incredibil la golul marcat de Benzema. Neamțul a reținut inițial mingea după o centrare eronată a lui Kroos, dar când a vrut s-o trimită unui coleg cu mâna a făcut-o fix în piciorul lui Benzema, care a deviat-o în poartă.
  • După ce a primit antologicul gol din foarfecă de la Gareth Bale, Karius a comis-o apoi în fața galezului, la 2-1. Fotbalistul lui Real Madrid a șutat de la distanță cu câteva minute înainte de final, dar portarul a scăpat inexplicabil mingea în poartă
  • După acel meci, Liverpool l-a împrumutat la Beșiktaș până în 2020, iar ulterior, pentru sezonul 2020/2021, la Union Berlin. Karius nu a revenit la forma care l-a consacrat, iar Liverpool l-a lăsat să plece liber.
+31 FOTO

Citește și: 

Dani Alves, scrisoare din închisoare, după ce soția l-a anunțat că divorțează: „Vă voi demonstra tuturor!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iri_
iri_  •  22 Martie 2023, 15:45
Postat de Shogun01 pe 22 Martie 2023, 11:47

Cu Laura Andresan nimic? astept de cateva zile, luni un articol cu ea. Ea a fost cu Adi Mutu, ca idee

Puneti pofta-n cui :)

Shogun01
Shogun01  •  22 Martie 2023, 11:47

Cu Laura Andresan nimic? astept de cateva zile, luni un articol cu ea. Ea a fost cu Adi Mutu, ca idee

Vezi toate comentariile (2)
Comentează