INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Lotul lui Kuban, prezentat la Filarmonică înaintea noului sezon. Petrescu a vorbit în rusă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Cu numai cîteva zile rămase pînă la debutul său într-o partidă oficială pe banca lui Kuban, Dan Petrescu a luat ieri parte la o acţiune tradiţională a clubului.

Alături de membrii staffului şi de cei mai reprezentativi jucători, Petrescu s-a întîlnit cu suporterii în sediul Filarmonicii de Stat din Krasnodar şi a promis că va face totul pentru ca echipa să-şi atingă obiectivele în noul sezon.

După ce le-a adresat urări de bun venit fanilor în limba rusă, Petrescu a continuat în română, fiind apoi asaltat pentru poze şi autografe: "Vrem să nu facem greşelile din sezoanele trecute şi să ne concentrăm doar pe obţinerea cîtor mai multe puncte. Principalul nostru obiectiv este promovarea în prima ligă şi cred că proiectul nostru este unul credibil".

Sursa foto: livekuban.ru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  24 Martie 2010, 16:01

Si lotu'? Care e lotu'? Cred ca era mai interesant sa ziceti care este lotul lui Kuban, nu impleticeli gramaticale gen "obtinerea citor mai multe puncte"... Vai mama voastra de ziaristi !!!

lucell
lucell  •  24 Martie 2010, 15:41
Postat de pe 24 Martie 2010, 13:55

da....toti ziarsti!!!!

liceu? eu cred ca orele de gramatica din generala ;)

 •  24 Martie 2010, 15:32

Dan Petrescu presedinte !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează