INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Lovitură dată de Arsenal pe piața transferurilor » Wenger câștigă lupta cu Chelsea, City și Juventus pentru semnătura celui mai disputat fundaș stânga al momentului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 17:07

Arsenal a câștigat cursa cu Chelsea și Juventus pentru semnătura lui Sead Kolasinac, 23 de ani. Fundașul stânga al lui Schalke a efectuat deja vizita medicală la Londra, urmând să se alăture "tunarilor" din vară, conform goal.com.

Internaționalul bosniac își va încheia socotelile cu germanii pe 30 iunie, ajungând pe Emirates liber de contract. În victoria de aseară a lui Schalke contra lui Ajax, scor 3-2, Kolasinac a reușit două assisturi de excepție, insuficiente însă pentru a trimite nemții în semifinalele Europa League.

Cluburi precum AC Milan, Chelsea, Juventus, Everton sau Manchester City au fost angrenate în lupta pentru fotbalistul născut la Karlsruhe, acesta devenind primul transfer efectuat de Wenger înaintea noului sezon. În ciuda vizitei medicale efectuate în urmă cu două săptămâni, tehnicianul francez neagă orice înțelegere cu bosniacul, care poate juca atât în linia de fund, cât și pe postul de mijlocaș defensiv.

9.000.000 €este cota de piață a lui Kolasinac, conform transfermarkt.de

Sosirea lui Kolasinac pe Emirates coincide mai mult ca sigur cu plecarea lui Nacho Monreal, 31 de ani, aflat într-o scădere de formă în acest sezon. Nici varianta de rezervă în banda stângă, Kieran Gibbs, nu pare să aibă viitor la Arsenal, englezul bifând doar 6 partide în acest sezon de Premier League.

119 meciuri a bifat Sead Kolasinac în tricoul lui Schalke, reușind 4 goluri și 13 assisturi în cele 5 sezoane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează