INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Lucescu mai face o afacere » Chelsea și Liverpool se bat pe un jucător de la Șahtior: ofertă incredibilă!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 19:20

După ce l-a cedat pe Douglas Costa la Bayern Munchen, Mircea Lucescu ar putea face încă o afacere bună pentru Șahtior: Chelsea și Liverpool sunt interesate de Alex Teixeira.

Mijlocașul ofensiv e urmărit de ceva timp de gruparea londoneză, însă, după prestațiile bune din acest sezon, pe fir a intrat și Liverpool. "Cormoranii" chiar au trimis o delegație în Ucraina pentru a încerca să perfecteze transferul.

Cele două grupări din Anglia pregătesc un război al ofertelor, iar pînă acum cea mai mare sumă vehiculată este de 32 de milioane de euro.

În 15 meciuri jucate în acest sezon în campionatul ucrainean, Teixeira a marcat de 22 de ori și e lider în clasamentul golgeterilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
957394917666974
Andrew Schwarz  •  22 Ianuarie 2016, 06:19

Sahtior dat mai multe tunuri de cand este Luce antrenor acolo. Willian $47,94M, Fernandinho $43,875M, Mkhitaryan $30M... ca sa-i enumar numai pe cei transferati in 2013.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Ianuarie 2016, 05:51

Să antrenezi într-o ţară aflată în război şi să vinzi an de an măcar de 30 mil. euro/jucător este o vină pentru care *** Mircea Lucescu trebuie înjurat non-stop de "specialiştii" *** din România !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează